Bursele LEADERS School – biletul tau spre reusita

Andrei Ceauru • Burse

Bursele LEADERS School – biletul tau spre reusita

LEADERS School este programul care, de-a lungul a 12 editii realizate pana in acest moment, a reprezentat rampa de lansare a peste 300 de tineri. Tocmai din acest motiv si anul acesta Fundatia LEADERS, impreuna cu parteneri de nadejde cu care impartaseste aceeasi viziune, ofera tinerilor remarcabili sansa de a beneficia de o bursa in cadrul scolii de leadership care le poate schimba viata. Adrem Invest, BRD Groupe Societe Generale, Coca Cola Hellenic si Raiffeisen Bank, investesc anul acesta in tineri cu potential de leadership, dornici de afirmare, care dau dovada de ambitie si au vise inalte.

“Experienta participantilor la Leaders School este una bogata : ofera atat ocazia de a acumula cunostinte valoroase, de a intra in contact cu leaderi de succes din tara, cat si de a pune in practica cele invatate, prin simularea unor situatii reale, practice, concrete. Ca actor responsabil in societate, credem ca este  nevoie sa sustinem astfel de programe. Acestea spijina tinerii sa isi atinga potentialul maxim, sa devina leaderi in comunitatile lor si sa aduca astfel schimbari pozitive acestora.” – Adela Jansen- Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale

Daca esti student, ai intre 18 si 25 de ani , nu ai posibilitati materiale sa iti acoperi singura taxa de participare, nu lucrezi, insa esti implicat in activitati extracuriculare, esti dornic sa inveti lucruri noi, pasionat de leadership si dezvoltare personala, poti aplica pentru una dintre bursele LEADERS School si vei trai astfel o experienta cu totul unica alaturi de alti 29 de tineri.

Prima editie LEADERS School din acest an, cea de-a 13-a, va avea loc intre 30 martie-5 aprilie la Hotel Orizont din Predeal. Timp de 6 zile poti avea sansa sa inveti de la unii dintre cei mai buni traineri in materie de leadership din tara, sa interactionezi cu lideri romani de top din domenii diverse (arta, sport, societate civila, business, domeniul miliar) si sa iti testezi abilitatile de leadership in cadrul unei simulari de business unice in Romania, in care vei fi provocat sa dezvolti un businesss de la zero sau sa conduci un business deja existent. Si lucrurile nu se opresc aici, iti vei descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrenghtsFinder si vei beneficia de mentorat lunar gratuit  pana la varsta de 25 ani.

Printre invitatii pe care ii vei intalni si alaturi de care vei creste la LEADERS School, se numara: Cornel Costea (Partener ProActive Solutions), Stere Gulea (regizor), Principele Radu al Romaniei, Iulian Stanciu (Fondator eMAG), Irina Pacurariu (Realizator TVR), Ilie Gageatu (Sales Director Ursus Breweries), Alex Gavan (alpinist), General maior dr. Nicolae Ciuca (Seful Statului Major al Fortelor Terestre), Andreea Ionescu (Brand Maker ConsultWare), Peter Barta (CEO Fundatia Post Privatizare),  si multi altii.

Inscrierile la bursele LEADERS School se fac online, pana pe 16 martie, pe burse.leadersschool.ro, iar bursierii vor fi selectati pe baza  aplicatiei si a interviului.

Pentru mai multe informatii iti stam la dispozitie la adresa de email office@leaders.ro