ALTENTalks – Sesiuni Interne de Knowledge Sharing

Adrian Cinjau • Carieră

ALTENTalks – Sesiuni Interne de Knowledge Sharing

ALTEN România este o companie de consultanță în IT și inginerie, subsidiară a grupului internațional ALTEN, cu sedii în București, Timișoara, Craiova, Pitești și Sibiu. Compania reprezintă un accelerator de carieră pentru angajații săi, oferind diversitate, mobilitate și o cultură organizațională bazată de spiritul de echipă.

ALTEN România organizează, de-a lungul anului, diferite evenimente interne ce au ca scop dezvoltarea continuă a angajaților. Pentru a se conforma regulilor impuse de autorități pe perioada pandemiei, compania a mutat aceste evenimente în online sub denumirea de ALTENTalks. Despre ALTENTalks

ALTENTalks sunt sesiuni de Knowledge Sharing, organizate pe Skype, în cadrul cărora angajați cu un nivel înalt de senioritate abordează subiecte tehnice de interes pentru restul colegilor. Această inițiativă susține dorința companiei de a încuraja dezvoltarea profesională a angajaților începând din interiorul companiei. 

Cum a pornit această inițiativă și beneficiile acestor sesiuni pentru angajații ALTEN România 

„Angajații sunt cea mai importantă resursă dintr-o companie, iar investiția în dezvoltarea talentelor este vitală. Pentru că suntem interesați de dezvoltarea individuală și a planului de carieră, am creat programul de knowledge sharing - ALTENTalks. Acesta este un program de sesiuni de prezentări digitale despre diferite tehnologii și metode de lucru, menit să îi ajute pe angajați să facă schimb de informații și transfer de cunoștințe într-un mod de lucru modern și colaborativ. Transferul de cunoștințe este esența unei echipe. Astfel, aceste sesiuni oferă angajaților, indiferent de nivelul de senioritate, oportunități noi de învățare pentru îmbogățirea sau actualizarea cunoștințelor și abilitaților privind tendințele noi și existente din piață. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru că un om informat este un om puternic.”, declară Anca C., HR Business Partner IT Division în cadrul ALTEN România. ALTENTalks va ajunge la cea de-a treia ediție, iar subiectele abordate până acum au fost Incursiune în Universul React și De ce Agile? – Concepte și Aspecte Practice.

Ești interesat de o carieră în cadrul ALTEN România? Verifică aici rolurile disponibile sau trimite CV-ul tău pe adresa jobs@altenromania.ro


Despre ALTEN 

Ca lider mondial în inginerie și consultanță tehnică, grupul ALTEN desfășoară proiecte de cercetare și dezvoltare pentru companiile de vârf din toate sectoarele industriale, telecomunicații și servicii din întreaga lume. ALTEN România a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 25 milioane de euro (121 milioane lei RON) la sfârșitul anului 2019. Compania oferă suport pentru strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniile cercetării și inovării, sistemelor informatice și ingineriei, începând cu anul 1996. ALTEN România reprezintă un accelerator de carieră pentru angajații săi, oferind diversitate, mobilitate și o cultură organizațională bazată de spiritul de echipă. Mai multe detalii pe www.altenromania.ro.