Companiile continuă să recruteze la Angajatori de TOP Național Online până pe 21 noiembrie

Adrian Cinjau • Carieră

Companiile continuă să recruteze la Angajatori de TOP Național Online până pe 21 noiembrie

Care sunt noile beneficii pe care și le doresc candidații de la angajatori

Sunt ultimele zile în care candidații care se află în căutarea unui loc de muncă pot participa la cel mai mare târg de carieră online din România, Angajatori de TOP Național, care se desfășoară pe portalul Hipo.ro. Companiile partenere continuă procesul de recrutare până pe data de 21 noiembrie și pun la dispoziția candidaților, cele mai actuale joburi în domenii precum: IT&C, Servicii&BPO, Inginerie, Retail, Banking, Productie și multe altele. 

Candidații din orașe precum: București, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Brașov, Sibiu sau Cluj care nu au avut posibilitatea de a accesa platforma evenimentului, mai au la dispoziție 2 săptămâni, timp în care se pot bucura de:

Accesarea standurilor virtuale ale partenerilor și familiarizarea cu proiectele și cultura organizațiilor;

Oportunități de carieră dedicate profesioniștilor, candidaților middle-level, entry-level, dar și programe de internship pentru studenți;

Secțiunea TOP Jobs dedicată candidaților cu studii superioare, care conține o selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship;

Interviuri LIVE susținute de o parte dintre angajatorii acestei ediții;

Oportunitatea de a afla care sunt planurile de recrutare ale angajatorilor – disponibile pe profilul fiecărei companii;

Familiarizarea cu planurile de creștere ale companiilor, acțiuni care vizează adaptarea procesului de selecție în momentul de față, dar si acțiunile de integrare ale noilor membri in echipele de lucru. Toate acestea fiind detaliate la secțiunea “Noutăți” din cadrul evenimentului online. 

“Până în momentul de față, peste 119,476 de participanți din țară au accesat platforma online a târgului de carieră Angajatori de TOP Național și au prezentat interes atât pentru joburile deschise în cadrul companiilor partenere cât și pentru webinariile de carieră cu subiecte de interes precum: “Recrutarea online”, “Completarea CV-ului și a profilului de LinkedIn” sau “Cum să te promovezi dacă nu ai experiență”. Ne bucură faptul că am putut contribui atât la nevoia candidaților de a își găsi un loc de muncă în această perioadă cât și la acoperirea posturilor disponibile ale angajatorilor. Invităm până pe data de 21 noiembrie, toate persoanele interesate să acceseze evenimentul și să profite de posibilitatea de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor de top pentru a afla mai multe detalii despre punctele lor de interes.” Ionuț Vasile, Project Manager – Angajatori de TOP Național Online


Top 5 beneficii dorite de către candidați de la angajatori

În perioada August-Septembrie 2020 Catalyst Solutions împreună cu partenerii de la Impact Hub Bucharest a lansat studiul “State of Remote Work”  care prezintă percepția angajaților și angajatorilor din România asupra muncii la distanță. 

Printre principalele provocări ale acestei perioade se află și pachetul de beneficii pe care companiile le oferă angajaților, în conformitate cu noile nevoi apărute odată cu munca remote. Întrebați care sunt beneficiile pe care și le-ar dori de la angajatori,  majoritatea candidaților consideră că au nevoie de beneficii mai bine adaptate noului stil de muncă de la distanță. Astfel, peste 50% dintre aceștia cred că angajatorul ar trebui să îi ajute să își îmbunătățească spațiul personal de lucru.  

Acoperirea parțială sau totală a cheltuielilor pentru electricitate sau internet este o altă așteptare foarte înâlnită între răspunsurile candidaților la studiu. De asemenea putem spune că întâlnirile, atât cu manageri, cât și cu echipa ajută angajații să-și mențină obiectivele clare și să le ușureze sarcinile. O comunicare cât mai clară și acordarea unui program cât mai flexibil par să mențină angajații încrezători și motivați.  Accesul la serviciile de well-being oferite de angajatori, precum consilierea sau psihoterapia constituie un alt beneficiu care crește încet în așteptările candidaților.

 Studiul State of Remote Work in Romania, 2020 – Catalyst Solutions & Impact Hub Bucharest

Studiul State of Remote Work in Romania, 2020 – Catalyst Solutions & Impact Hub Bucharest


Printre companiile care recrutează la Angajatori de TOP Național ONLINE se numără: Allianz Technology, LIDL Romania, Penny., Raiffeisen Bank, TELUS International Romania, ADIENT Automotive Ploiesti, BCR, Distrigaz Sud Retele, ENGIE Romania, FarmaVet, First Brands Group| TRICO, Huawei, Mercedes-Benz Romania, P&G, eleperformance Romania, Veeam Software,Verint, Accenture, Ariston, British American Tobacco, DB Schenker GBS Bucharest, Majorel, Makita EU, Mega Image, Michelin, Molson Coors GBS, Nobel, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Takeaway, Valoris Center, Vodafone Romania, Arctic, Decor Floor, Hoist Finance, Imsat SA, Metro Cash&Carry, LEONI Bistrita.


Persoanele interesate de un loc de muncă își pot depune CV-urile și pot afla mai multe informații despre Angajatori de TOP Național Online  accesând pagina evenimentului, pe hipo.ro,  până pe data de 21 noiembrie.


Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 15 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc online în Timișoara și la nivel Național pe www.hipo.ro;

DevTalks, eveniment care reunește peste 5000 profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP 

Top Talents România Connected, program care identifică și premiază cei mai valoroși 500 tineri români;

Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.