Esti pregatit pentru o cariera in IT la Axway?

Andrei Ceauru • Carieră

Esti pregatit pentru o cariera in IT la Axway?

Pe data de 27 mai, companiile Inspire Group si Axway organizeaza o zi a portilor deschise pentru toti tinerii studenti si absolventi ai facultatilor de Contabilitate si informatica de gestiune, Cibernetica, Automatica si Informatica.

Daca te potrivesti profilului si iti doresti o provocare profesionala si o oferta de angajare pe masura cunostintelor si abilitatilor tale, te invitam marti, 27 mai, sa faci cunostinta cu echipa Axway, lider mondial in servicii de B2B și management securizat al transferului de fisiere, sa afli totul despre cultura organizationala, structura companiei la nivel intern si international, oportunitatile de angajare si avansare in cariera.

Printre oportunitatile de angajare se numara: Software Functional/Technical  Consultant, Technical Support Engineer, Software (JAVA/ C/ HTML5) Engineer, Software Quality Assurance Engineer, System/Performance Test Engineer. Mai multe detalii legate de cerintele fiecarei pozitii, pe BuzzCamp: http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-axway/.

Evenimentul începe la ora 10:30 si se termina la ora 16:00.

Pentru inscriere, completeaza formularul aici: http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-axway/ sau trimite-ne CVul pe adresa jobs@inspiregroup.ro, mentionand, in titlu mailului, pozitia pentru care aplicati.

Daca ai experienta de 2-3 ani in domeniu si nu poti ajunge la eveniment, te invitam sa ne trimiti CVul pe adresa jobs@inspiregroup.ro iar noi vom fi incantati sa te recomandam direct pentru interviu.

Daca te motiveaza un mediu  inovativ, dinamic si competitiv, daca vrei sa lucrezi cu o echipa prietenoasa, daca iti doresti sa ai un traseu profesional solid, intr-o companie care investeste in tine, atunci e timpul sa dai start carierei tale la Axway. Citeste poveștile angajatilor si convinge-te singur.

Pentru mai multe informatii:

Diana Oros

HR project Coordinator

E-mail: diana.oros@inspiregroup.ro

Telefon: 0720 041 302