IDEMIA, lider în tehnologii de identitate, plănuiește să recruteze peste 150 de persoane în 2023 în România

Ioana Ghimpețeanu • Carieră

IDEMIA, lider în tehnologii de identitate, plănuiește să recruteze peste 150 de persoane în 2023 în România

IDEMIA, lider în soluții software de identificare biometrică, își dorește să recruteze peste 150 de noi angajați în 2023. Din 2006, anul în care IDEMIA este prezentă pe piața din România, compania a avut o evoluție dinamică, crescând continuu afacerile în sectoarele: Instituții Financiare și Servicii de Conectivitate. În momentul de față compania deține o cotă de piață semnificativă, îndeplinindu-și misiunea: deschidem lumea, o facem mai sigură. 


Începând cu 2018, IDEMIA și-a consolidat prezența în România în sectorul Securității Publice și al Identității. În 2022 a fost pentru prima oară când compania a dezvoltat, a construit și a livrat Guvernului României o soluție esențială de securitate națională, contribuind la întărirea securității personale a cetățenilor.


Compania își dorește să recruteze peste 150 de noi angajați în 2023 și are poziții deschise pentru ingineri IT, cu nivel entry-level, middle-level și senior. Profesioniști cu un spectru larg de abilități de dezvoltare software, baze de date, rețele, cloud, inginerie, informatică sau experiență echivalentă. Există poziții deschise pentru experți în Java, Python, AI, DevOps, MLOps, AI/ML, Microservices, QA, kubernets, Biometrics, Criptography, Analytics, Systems, Smart devices, precum și Linux, Windows, Active Directory, Cybersecurity, Microsoft , Azure, Jenkins, Docker.


„Suntem o companie de tehnologie unică, care contribuie la o lume mai sigură. Alegând IDEMIA înseamnă să te alături unei companii unde vei putea să-ți dezvolți abilitățile și să te simți motivat și împlinit. Suntem mândri de realizările IDEMIA România din ultimii 17 ani și ne propunem să continuăm în această direcție, să ne transformăm într-un centru de excelență pe care grupul să poată conta în dezvoltarea viitoarelor proiecte digitale și de securitate” declară Mariana Tiu, Country Manager la IDEMIA.


IDEMIA are un număr mare de oportunități disponibile pentru dezvoltatori software, ingineri de integrare, ingineri de testare, ingineri de securitate cibernetică, ingineri DevOps, ingineri de suport pentru aplicații, ingineri software pentru succesul clienților, administratori de sistem și rețea, analiști de securitate IT. Pentru mai multe detalii și lista joburilor disponibile, puteți accesa: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareFirma/3276/IDEMIA-Romania 


Despre IDEMIA


În calitate de lider în soluții software de identificare biometrică, IDEMIA are misiunea de a deschide și de a face mai sigură lumea. Prin cercetare și dezvoltare de ultimă oră, IDEMIA oferă tehnologii unice, susținute de o experiență de lungă durată în biometrie, criptografie, analiză de date, sisteme și dispozitive inteligente. IDEMIA oferă clienților săi publici și privați soluții de plată, conectivitate, control acces, călătorii, identitate și securitate publică. În fiecare zi, în întreaga lume, IDEMIA securizează miliarde de interacțiuni în lumea fizică și digitală. Cu aproape 15.000 de angajați, IDEMIA are credibilitate în peste 600 de organizații guvernamentale și în mai mult de 2.300 de companii răspândite în 180 de țări, cu o abordare de impact, etică și responsabilitate socială. Pentru mai multe informații, vizitați www.idemia.com