Incepe o cariera de succes vara aceasta!

Andrei Ceauru • Carieră

Incepe o cariera de succes vara aceasta!

Despre job-uri

Genpact doreste sa isi largeasca echipa de vorbitori de limbi straine, dornici sa isi construiasca o cariera in domeniul economic, al gestionarii relatiilor cu clientii sau in domeniul IT.

Pe langa cunoasterea la nivel avansat a unei limbi straine, exceptand limba engleza, afla direct de la reprezentantii companiei ce este de apreciat: “Angajatii Genpact sunt persoane motivate in primul rand de invatarea continua si de dorinta de dezvoltare profesionala. Candidatii ideali sunt persoane care doresc sa isi construiasca o cariera intr-o companie multinationala, sunt atrasi de un spatiu multicultural si motivati de un mediu dinamic si intr-o continua schimbare.

Despre Open Doors Genpact

Evenimentul se va desfasura in datele de 15 iulie si 22 iulie, in functie de disponibilitatea ta. In cadrul evenimentului vei interactiona cu reprezentantii companiei, vei experimenta mediul de lucru la Genpact si vei descoperi oportunitatile de cariera potrivite pentru tine. Este o experienta care te va ajuta sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si personal.

Inscrierea se face accesand http://www.123contactform.com/form-1001397/Open-Doors-Genpact

Despre Genpact

A luat nastere ca parte a General Electric si a fost infiintat in 1997, in India ca centru de servicii dedicat. Cu timpul, compania s-a dezvoltat nu doar in ceea ce priveste numarul de angajati, dar si prin prisma activitatilor preluate si a complexitatii acestora. In prezent, Genpact este una dintre cele mai mari companii de outsourcing si solutii pentru tehnologii din lume.

In cadrul Genpact, acoperim activitati care tin de zona financiara (de la contabilitatea primara, pana la contabilitate generala, raportare si analiza), partea de supply chain (managementul comenzilor, achizitii, achizitii strategice, extinderea listei de furnizori).” (Monica Bristena Moldovean, Europe Commercial Operations)