IT&Engineering Forum – mixul ideal intre IT si auto

Andrei Ceauru • Carieră

IT&Engineering Forum – mixul ideal intre IT si auto

Inspire Group anunță cea de-a doua ediție IT&Engineering Forum, evenimentul care va avea loc pe 25 noiembrie, la Hotel Capital Plaza pentru.

Cu un format complex ce include o conferința, unde vor fi discutate două teme - ”Tehnologia Cloud” și ”Going green – the future of transportation”, workshop-uri, precum și spațiu de networking, IT&Engineering Forum propune rețeta perfectă a unui eveniment pasionații de tehnologie și auto. Sursa perfectă de informare și de inspirație pentru proiectele tale!

În cadrul conferinței, Diana Georgescu, Warranty&GoodWill Manager Mercedes-Benz și Lorena Buhnici, redactor-șef AutoTest, vor dezbate ascensiunea trendului eco în domeniul auto. Ce înseamna acesta, cu exactitate, pentru industria auto? Care sunt măsurile pe care companiile producătoate de automobile le iau pentru a fi mai prietenoase cu mediul? Care sunt beneficiile acestui lucru și, nu în ultimul rând, cum măsoară acestea eficiența măsurilor luate?

De asemenea, în cadrul conferinței, speakerii companiilor Telekom și Every Matrix vor discuta despre avantajele tehnologiei cloud și vor explica de ce aceasta reprezintă soluția pe care marile companii, și nu numai, o așteptau pentru a simplifica infrastructura de rețea, necesară pentru desfășurarea activității, pentru a reduce costurile echipamentelor și a întreținerii lor.

În cea de-a doua parte a zilei, companiile Telekom și Every Matrix vă așteaptă la workshop-urile pregătite special pentru pasionații de IT. Cristian Bădițoiu – Manager Dezvoltare Telekom vă invită la workshop-ul ”ICT – Convergență, impact și tendințe”.

Intră pe site, verifică agenda evenimentului și înscrie-te: http://buzzjob.ro/it-forum/ .

Învață de la cei mai buni, pune-le întrebări și împărtășește din cunoștintele tale la IT&Engineering Forum, pe data de 25 noiembrie.

Înscrierea la acest eveniment durează mai puțin de 5 minute, iar participarea este gratuită, prin completarea formularului disponibil pe site.

Parteneri: Telekom, Every Matrix, Mercedes-Benz

Parteneri media: Business24, ITChannel, Agora, ziare.com, regielive.ro, România Pozitivă, gratuitor.ro, Student din Provincie, IQool, Campus București, Calendar Evenimente, Evenimente Auto, AutoCatalog, studentie.ro, Tech Cafe, Edu-News, Akcess, Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret, BEST București, EESTEC LC Bucharest, OSE Bucuresti, Fundația Leaders, DaAfaceri, Asociația Studenților la Contabilitate și Informatică de Gestiune, Liga Studenților Electroniști, Sindicatul Studenților din Cibernetică, European Students of Industrial Engineering and Management.

IT&Engineering Forum este un eveniment marca Inspire Group