Job cool sau internship platit vara aceasta?

Adrian Cinjau • Carieră

Job cool sau internship platit vara aceasta?

Gaseste-l pe cel potrivit la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018

Examenele au fost luate, licentele si dizertatiile predate si vacanta de abia acum incepe. Ai vrea sa iti gasesti un job vara aceasta, dar te temi ca lipsa experientei va reprezenta un obstacol in gasirea rolului potrivit abilitatilor tale?

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent, la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018, lipsa experientei nu te va impiedica sa iti gasesti job-ul dorit. In cadrul proiectului se reunesc 33 de companii de top oferind 800 de joburi pentru Juniori.


Programele de internship – atuul din CV-urile Juniorilor

Programele de internship sunt un element foarte important, mai ales in CV-urile candidatilor care se afla la inceput de cariera. O astfel de experienta in CV-ul ta demonstreaza angajatorului nivelul tau de implicare, dorinta de a invata si il asigura de existenta abilitatilor tale practice.

De aceea, 40% dintre angajatori isi doresc sa regaseasca in CV-urile candidatilor juniori programe de internship, stagii de practica sau alte activitati extracurriculare a reiesit dintr-un studiu realizat de Hipo.

Daca si tu iti doresti sa dobandesti mai multe cunostinte practice vara aceasta, alege unul dintre cele 60 de programe de internship disponibile in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi in domenii precum Banking, Audit si Finante, Marketing, Inginerie, IT&C, Vanzari, Publicitate si Constructii.


Pune-ti in valoare abilitatile, in pofida lipsei de experienta

Chiar daca pentru inceput nu ai experienta profesionala, pune-ti in evidenta abilitatile si competentele care te pot ajuta sa excelezi la locul de munca. Anul acesta, angajatorii isi doresc sa descopere la candidati abilitati de comunicare, flexibilitate, orientare catre rezultate, proactivitate si capacitate de a lucra bine in echipa, conform unui studiu Hipo.

Lipsa experientei in domeniul in care activeaza compania nu mai este un obstacol pentru ca majoritatea companiilor ofera si programe de training si dezvoltare profesionala la locul de munca.

Cele 800 de joburi din cadrul Targului Virtual sunt disponibile la nivel national in domenii diverse precum Banking, Audit si Finante, Marketing, Inginerie, IT&C, Vanzari, Publicitate si Constructii.


Ce salariu poti castiga ca junior?

Stim cat de greu este sa participi pentru prima oara la un interviu de angajare, incercand sa iti pregatesti dinainte cateva raspunsuri la cele mai comune intrebari, sa iti alegi tinuta si sa afli ce este nou pe piata fortei de munca. Vei avea nevoie de toate aceste informatii mai ales acum, dupa ce vei aplica la unul dintre job-urile de la Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018 si vei fi chemat la interviu.

Hipo.ro a centralizat raspunsurile a peste 2000 de absolventi de facultate ai promotiilor anterioare intr-un Ghid de Angajare pentru Tineri din care poti sa afli ce salariu poti primi la primul job, ce beneficii ofera companiile, cate pozitii entry-level sunt deschise, dar si sfaturi si recomandari de la cei care au absolvit deja.

Gaseste-ti jobul potrivit vara aceasta din comfortul propriei locuinte si investeste in cariera ta! Joburile oferite in cadrul proiectului vor fi actualizate constant pana pe 13 august 2018 si sunt accesibile pe site-ul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi.