Se apropie BuzzCamp! Te-ai inscris?

Andrei Ceauru • Carieră

Se apropie BuzzCamp! Te-ai inscris?

Nu te-ai inscris inca la BuzzCamp? Noi iti recomandam sa te grabesti! Acceseaza www.buzzcamp.ro/event si intra in comunitatea BuzzCamperilor.

Cel mai complex eveniment de dezvoltare personala, recrutare targetata si orientare in cariera se apropie de startul celei de-a 13-a editii.

Primul oras pe harta evenimentelor este Bucurestiul, in perioada 23 – 27 martie, la Hotel Capital Plaza.

Am stat de vorba cu organizatorii si iata ce am aflat:

“300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigura accesul la conferintele din cele 5 zile si la workshop-urile deschise.

In fiecare editie aducem ceva nou, iar temele alese de aceasta data sunt exclusiv bazate pe feedback-ul participantilor editiilor anterioare, teme de actualitate si de interes pentru ei. Speakerii invitati sunt din domenii variate, oameni cu povesti de succes, printre care ii putem mentiona pe Ana Ularu, Cristina Bazavan, Camelia Sucu, Vasile Calofir, Alexandru Negrea, Cristi Dorombach, Vlad Tausance si multi altii.

Pe langa informatiile pentru dezvoltarea lor personala, impreuna cu companiile participante, le oferim tinerilor oportunitati reale de angajare si orientare in cariera.

Astfel, in cadrul workshop-urilor dar si in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor intalni cu reprezentantii Pepsi, Mercedes, HP, Arcelor Mittal, Accenture, Optaros, PwC, EY, Telus, WNS, KPMG, Royal Canin si alte companii de top.”

Timp de cinci zile participantii selectati vor avea oportunitatea de a interactiona cu speakerii invitati si acces la toate oportunitatile oferite de companiile partenere.

“Ne dorim sa ajutam tanara generatie sa-si gaseasca drumul catre un viitor de success. De sapte ani reusim prin evenimentele noastre sa influentam pozitiv viitorii profesionisti si continuam sa o facem in fiecare editie.”

Consideram ca sunt suficiente motive sa nu lipsiti de la eveniment! Inscrierile se fac pe http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/, iar participarea este gratuita!

Informatii despre programul si inscrierile in celelalte 7 orase gasiti pe www.buzzcamp.ro/event.