Știi destul despre tine?

Adrian Cinjau • Carieră

Știi destul despre tine?

“Știi destul despre tine?” A fost Întrebarea Conferinței de finalizare a proiectului “Fii profesionist!” adresată audienței, în mare parte studenți UTCB.

Proiectul deschide oportunitatea autocunoașterii, analizei de sine, proiectelor de autodezvoltare prin cele două teste, 3Angle și EU360, pe care utilizatorii le pot accesa pe job360.ro și pe aplicația de mobil job360, în scopul pregătirii pentru întălnirea cu angajatorii.

 

Utile în procesul de recrutare, în prezentarea față în față, profilurile psihologice rezultate din teste sunt un pas, iar consilierea online încă un pas spre cunoașterea de sine.

 

S-au prezentat rezultatele proiectului: 400 studenți consiliați, 40 de studenți asistați în practică și site-ul job360.ro: elementul central al sustenabilității proiectului.  Cu 54000 de conturi, 350 firme, peste 500 joburi active precum și 2 studii care arată oportunităti concrete pentru absolvenți și cerințele angajatorilor, site-ul își păstrează rolul de masă rotundă între candidați-angajatori- educație.

80,2% se recunosc în profilul 3Angle cu o nota între 8 si 10 (studiu Marketizator.ro pe 702 respondenți)

 

Site-ul job360.ro este site-ul proiectului “Fii profesionist!”, cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conferința de finalizare a proiectului a avut loc la Universitatea Tehnică de Construcții București în data de 22 octombrie 2015.