Top 5 domenii în care recrutează companiile de la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE

Adrian Cinjau • Carieră

Top 5 domenii în care recrutează companiile de la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE

Până pe 20 aprilie, cel mai mare târg de carieră din Banat, Angajatori de TOP Timișoara, se desfășoară în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Persoanele cu studii superioare sau medii care se află în căutarea unui loc de muncă în această perioadă, au ocazia să își găsească oportunitatea de carieră potrivită, printre ofertele disponibile oferite de companiile participante la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE.

Candidații interesați de joburi în Timișoara, care nu au avut posibilitatea de a vizita standurile virtuale ale angajatorilor, mai au la dispoziție doar 2 săptămâni în care pot explora ofertele disponibile, prin simpla creare a unui cont gratuit pe site-ul Hipo.ro.

Oportunități de carieră dedicate profesioniștilor, candidaților middle-level, entry-level și programe de internship pentru studenți; 

O selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship disponibile în secțiunea TOP Jobs Timișoara precum: JavaScript Developer (Mid & Senior), Financial Analyst - Reporting & Controlling, sau Internship -  Software Specification Engineer;

Joi și vineri (9 și 10 aprilie) candidații pot purta ultimele discuții cu angajatorii prin intermediul chat-ului live. Câteva exemple de companii care vor fi disponibile pe chat sunt: Raiffeisen Bank, Huf, Visteon, Coca-Cola HBC România, Continental, dm drogerie markt, Nokia, Vitesco Technologies, Bosch Service Solutions, SAP Timișoara și multe altele. 

Conferințe și workshopuri online (webinarii) dedicate candidaților care își doresc să afle mai multe despre cum își pot dezvolta cariera;

Candidații pot afla care sunt planurile de recrutare ale angajatorilor – disponibile pe profilul fiecărei companii;

Secțiunea dedicată candidaților cu studii medii – unde cei interesați pot aplica prin simpla completare a unui scurt formular la companiile de interes.

“În primele două săptâmâni de derulare a târgului de carieră, peste 21.000 de vizitatori au accesat platforma Angajatori de TOP Timișoara ONLINE, fie cu intenția de a căuta un job sau program de internship, pentru a participa la webinariile cu teme din domeniul lor de interes sau pentru discuțiile live cu angajatorii, prin intermediul chat-ului online. Până pe 20 aprilie, candidații pot intra ușor în atenția angajatorilor prin simpla aplicare la joburile de interes, având astfel oportunitatea de a rămâne în baza de date a acestora pentru viitoarele oportunități.” Maria Oprea, Project Manager – Angajatori de TOP Timișoara ONLINE

Top 5 domenii în care recrutează companiile participante la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE

În această primăvară, indiferent de nivelul de experiență pe care îl au, toți candidații care vor participa la ediția online Angajatori de TOP Timișoara, au posibilitatea de a-și găsi o oportunitate de carieră potrivită. Companiile participante oferă joburi și programe de internship în domenii variate, principalele domenii fiind:

- Inginerie;

- IT Hardware și Software;

- Automotive;

- Servicii financiar-bancare;

- Retail.

Totodată și candidații care se regăsesc în alte domenii, precum: Controlul Calității, Producție, Customer-Support, Logistică și Transport sau Resurse Umane pot căuta printre ofertele angajatorilor, disponibile în această perioadă.

Ediția online Angajatori de TOP Timișoara poate fi accesată pe Hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului, până pe data de 20 aprilie. 

Companiile participante la eveniment sunt: Adient, Bosch Service Solutions, Carl Zeiss MES Solutions, Coca-Cola HBC România, Cognizant Softvision, Continental, Decathlon Production, Dynata, dm drogerie markt, Elektrobit, Hella, Heraeus, Huf, InSites Consulting, msg Systems România, Nokia, P&G, Penny Market, Raiffeisen Bank, Rompetrol, SAP Timișoara, Smithfileld România, Sustainalytics, The Access Group, Toluna, Virtual7, Visteon, Vitesco Technologies, Arbeiten bei Weltmarkführern,  ZF - Automotive R&D Timișoara.


Despre Catalyst Solutions 

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 14 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc la nivel național în București, Timișoara, Constanța, Ploiești, Pitești, Craiova și online, pe www.hipo.ro;

DevTalks, eveniment care reunește 2.000 de profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP 

Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români;

Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.