Top job-uri în ALTEN România

Adrian Cinjau • Carieră

Top job-uri în ALTEN România

ALTEN România este o companie de consultanță în IT și inginerie, subsidiară a grupului internațional ALTEN. Aceasta are sedii în București, Timișoara, Craiova, Cluj, Pitești și Sibiu, iar consultanții au specializări specifice industriei IT (Java, .NET, PHP, C#, C++, Siebel, Cognos, MS BI și Oracle BI, BSCS), cât și specifice industriei de inginerie (CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL, Autosar).

Activând în două dintre domeniile care sunt în top 5 cele mai multe angajări din România – IT pe locul 1, iar inginerie pe locul 4* – ALTEN România a continuat recrutările și în 2020, bineînțeles, în condiții de siguranță (online) pentru candidați, dar și pentru recrutori.

Topul job-urilor din cele două industrii, care se reflectă și în ALTEN România, conține următoarele roluri:

Industria IT - Java Developer, .Net Developer și Business Analyst

Industria de inginerie - roluri de embedded precum Embedded Engineer cu Autosar sau Embedded Engineer Low Level

 În ceea ce privește rolurile din industria IT, acestea se află în top deoarece majoritatea proiectelor, indiferent de domeniu, sunt dezvoltate în cele mai populare limbaje de programare precum Java și .net/c#, iar business analyst-ul este un rol esențial oricărei echipe de dezvoltare. Job-urile din industria de inginerie sunt din zona de embedded deoarece proiectele din industrie necesită cunoștințe de hardware, dar și de software, întrucât se dorește dezvoltarea de programe ușor de întreținut care să beneficieze de numeroasele tehnologii avansate din domeniu. 

Intră pe https://careers.altenromania.ro și descoperă în amănunt cerințele fiecărui job din acest top, cât și lista completă de job-uri disponibile în ALTEN România. Dacă nu ai găsit niciun job potrivit pe pagina de cariere, poți trimite CV-ul tău la adresa de e-mail jobs@altenromania.ro, iar o persoană din departamentul de recrutare al ALTEN România îți va răspunde cu recomandări în cazul în care apar roluri potrivite profilului tău.

*conform unui studiu realizat de undelucram.ro 

Despre ALTEN 

Ca lider mondial în inginerie și consultanță tehnică, grupul ALTEN desfășoară proiecte de cercetare și dezvoltare pentru companiile de vârf din toate sectoarele industriale, telecomunicații și servicii din întreaga lume. ALTEN România a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 25 milioane de euro (121 milioane lei RON) la sfârșitul anului 2019. Compania oferă suport pentru strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniile cercetării și inovării, sistemelor informatice și ingineriei, începând cu anul 1996. ALTEN România reprezintă un accelerator de carieră pentru angajații săi, oferind diversitate, mobilitate și o cultură organizațională bazată de spiritul de echipă. Mai multe detalii pe www.altenromania.ro.