Top Talents România Connected va reuni ediția aceasta cei mai buni 500 de tineri

Adrian Cinjau • Carieră

Top Talents România Connected va reuni ediția aceasta cei mai buni 500 de tineri

Mai sunt două săptămâni până la cea de-a 13-a ediție Top Talents România Connected 2020, cel mai mare eveniment online din țară, dedicat tinerilor cu potențial. Pe 18 și 19 noiembrie evenimentul va reuni cei mai buni 500 de tineri din România: studenți în ani terminali, masteranzi, proaspăt absolvenți sau tineri care studiază în afara țării și companii de renume care se află în căutarea acestora. Persoanele care își doresc să participe la eveniment și nu au reușit încă să se înscrie, o pot face până pe data de 10 noiembrie pe www.hipo.ro/toptalents.

Pentru a avea cât mai multe șanse de a fi selectați, participanții trebuie să bifeze cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

să aibă expunere internațională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);

se se fi implicat în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri studentești;

să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări știintifice;

să fi participat la activități extracurriculare: internship, traininguri/workshopuri etc. 


“Schimbarea trebuie să fie îmbrățișată de fiecare dintre noi și pentru Top Talents Romania Connected 2020 ne-am adaptat contextului actual și astfel am creat o ediție originală care aduce laolaltă invitați speciali, speakeri internaționali și speakeri locali dornici să împărtășească insight-uri captivante. Reunim 500 dintre cei mai buni tineri din România pentru a avea parte de învățare interactivă și pentru a profita de oportunitățile de carieră oferite de companiile partenere.” Ștefania Alexe, Project Manager – Top Talents România”

Puncte de interes pentru participanți

Participanții se pot înscrie încă de acum pe Hipo.ro la Digital Speed Interviews cu companiile: Austrian Business Agency, Philips, KPMG si Ursus Breweries, iar cei selectați vor susține interviuri cu companiile dorite în cele 2 zile de eveniment

Tinerii își pot îmbogăți cunoștințele prin masterclass-uri cu teme de interes precum: Hard & Soft Skills nedeed for a jumpstart career in Austria – susținut de Austrian Business Agency, Show me the money –susținut de JTI Romania sau Strategies for effective learning and development -susținut de cu BOSCH Romania.

Participanții care se află în căutarea unui job sau program de internship au ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiilor participante și astfel să ajungă mai aproape de oportunitatea de carieră dorită.

Cei mai activi dintre participanții celor două zile de eveniment, vor fi răsplătiți cu Diploma Top Talents, care atestă implicarea și dedicarea tinerilor talentați.

Pentru o experiență completă, participanții se vor întâlni în mediul virtual cu speakeri de renume, internaționali și locali, dornici să le împărtășească din experiența lor. Agenda Top Talents România Connected 2020 cuprinde keynote-uri care vor fi susținute de invitați precum:

Linda Pallien, Career & Mindset Strategist, Personal & Professional Growth 

Madalina Hodorog, Trainer & Consultant 

Daryl Wodhouse, Mental Health, Business Productivity & Wellness Speaker 

Aziza Razakberdieva, Career Fulfillment Coach and Personal Branding Strategist

Mihai Toader-Pasti, Cofounder & General Manager EFdeN & EnergiaTa

Evgeny Nikolsky, General Manager Romania, Moldova, Bulgaria, JTI;

Javier González Pareja, President of Bosch Group in Spain and Portugal and Human Resource Manager for Europe Middle East and Africa;

Jens-Jakob Gustman, Health Systems Sales Leader, Central & Eastern Europe, Philips;

Aleksandra Izdebska, Market Director, Austrian Business Agency;

Hüseyin Özmeral, General Director of Bosch Cluj Plant.

Companiile partenere cu care tinerii vor avea oportunitatea să interacționeze la această ediție Top Talents România Connected sunt: Austrian Business Agency, BOSCH Romania, JTI Romania,  Philips, KPMG, Coca-Cola HBC, Unilever și Ursus Breweries.


Despre Catalyst Solutions:

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 14 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc online în Timișoara și la nivel Național pe www.hipo.ro;

DevTalks, eveniment care reunește profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP 

Top Talents România Connected, program care identifică și premiază cei mai valoroși tineri români;

Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.