5 destinatii de vacanta ideale pentru studenti

Anca Patcas • Distracție

5 destinatii de vacanta ideale pentru studenti

A venit in sfarsit vara, anul universitar si sesiunea s-au incheiat, este timpul sa te gandesti la vacanta. Noi iti propunem cateva destinatii ideale pentru o vacanta perfecta.

Corsica, insula frumusetii

Cu un buget rezonabil, ai impresia ca te afli in Seychelles. Bine, poate exageram putin dar Corsica inca mai pastreaza acea latura paradisiaca pe care Coasta de Azur a pierdut-o. Litoralul a ramas destul de salbatic, poti sa te plimbi prin satele vechi ale insulei, poti practica o multime de sporturi printre care: ciclism, alpinism, scufindari. Poti vizita principalele orase – Bonifacio si Ajacio. In plus, Corsica este mai accesibila ca pret toamna.

Spania

Spania este destinatia preferata de vacanta a studentilor.  Plaja, soare, preturi rezonabile. Tara destul de eterogena, nu exista una ci mai multe Spanii, in functie de regiuni. Toledo, Castilia, Madrid, Barcelona, o multime de locuri in care te poti distra si relaxa dupa o sesiune stresanta. Spania traieste mai mult noaptea decat ziua. Spania este o tara caracterizata prin bucuria de a trai. Nu ezita sa o alegi drept destinatie de vacanta.

Anglia

Anglia este tara ideala in care poti sa-ti perfectionezi engleza. Ai ocazia sa vezi Big Ben, Palatul Buckingham, bijuteriile reginei…In orice regiune ai merge, exista sute de atractii turistice demne de explorat care isi asteapta vizitatorii.

Australia

Desi este destul de greu pentru un student sa ajunga tocmai in celalalt capat al lumii, in Australia poti descoperi o multime de locuri splendide, pentru buzunarul tau de student. Deserturi, regiuni izolate, plaje…viata salbatica este unica. Vei avea sansa sa vezi superbii ursuleti Koala in habitatul lor.

San Juan, Puerto Rico

In comparatie cu destinatiile enumerate mai sus, San Juan nu este atat de aglomerat. Vremea este perfecta, mancarea excelenta. Ca student, te vei putea bucura din plin de activitatile organizate pe plaja si de viata de noapte. Berea este ieftina, cazarea la fel.