5 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi o data ajuns in Bucuresti

Nemesu Razvan • Distracție

5 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi o data ajuns in Bucuresti

Ajuns in Bucuresti ti se deschide o noua viata. Atractiile sunt atat de multe si diverse incat e greu sa alegi ceea ce vrei sa faci prima data. Sunt totusi cateva locuri care merita vizitate prima data cand ajungi in Bucuresti, macar de dragul de a spune : Da, am fost acolo.

Gradina Botanica:  Un loc unde de mai bine de 150 de ani se conserva cele mai deosebite plante din lume.  De-a lungul timpului, aceasta gradina botanica a jucat un rol puternic in educatie si cercetare si a reusit sa isi creeze o reputatie foarte buna.

Gradina Zoologica: Un alt loc in care poti vedea diversitatea pamantului, de data aceasta in categoria fauna.

Teatrul National: Un adevarat monument cultural. Aici vei gasi cei mai buni actori in cele mai bune piese de teatru.

Muzeele: Bucurestiul dispune de o multitudine de muzee extraordinare. Fie ca e Antipa, Muzeul de Arta Contemporana sau Cercul Militar, te poti imbogati cu vaste cunostiinte istorice .

Casa Poporului : Un monument gigant unic in lume care te loveste vizual prin impozanta. Se zice ca daca alergi 24 de ore prin Casa Poporului si deschizi fiecare usa in parte, nu reusesti sa le deschizi pe toate. Ca e asa sau nu, ramane de vazut. Daca esti dispus sa incerci , lasa un filmulet pe youtube. Pana acolo insa, viziteaza monumentul care are o amprenta atat de puternica in istoria tarii tale.

5 elemente must see in Bucuresti, dar nu singurele 5. Intr-un oras cu 2 milioane de locuitori ti se deschid oportunitati de toate felurile si poti experimenta in 2-3 ani la fel de mult cat ai experimentat in primii 18 ani de viata. Ai nevoie de vointa, sete de cunoastere, rabdare si un grup care sa fie in asentiment cu tine.