Concert Testament la Arenele Romane

Andreea Cristea • Distracție

Concert Testament la Arenele Romane

Marti seara Arenele Romane din Bucuresti au prins din nou viata datorita acordurilor de metal rock specific celor de la Testament. Trupa americana Testament a sustinut cel de al doilea concert in Romania, acesta fiind organizat de  Phoenix Entertainment.

In deschidere au cantat cei de la 9.7 Richter si Goodbye to Gravity, doua trupe romanesti relative tinere si foarte talentate. Show-ul creeat de cei de la Testament a fost unul spectaculos in care Chuck Billy a rusit sa zguduie peretii cu timbrul sau puternic, dar nici ceilalti membri ai trupei nu s-au lasat mai prejos, Eric Peterson - chitara ritmica si solo, Alex Skolnick - chitara solo, Greg Christian - bas, Paul Bostaph - tobe . In timpul concertului si-a facut aparitia si POGO* care a antrenat si mai mult atmosfera in randul fanilor. Aceasta a fost retata pentru delirul fanilor si o seara reusita, toate sub semnatura celor de la Testament.

Testament este o formație de thrash metal din Berkeley, California, formata in 1983. Testament au 2 albume in top 40 si unul in top 50 in UK. Albumul lor din 2008 The Formation of Damnation a intrat in top 20 pe locul 15 in Germania. Albumul din 1999 The Gathering a intrat in top 50 in Germania. Au avut putin succes in top 100 in SUA.

*POGO este un dans în care dansatorii sar in sus , in jos si se imping in alcelas timp