Cupa Regiei la Fotbal StanleyBet– Ediția a XI-a

Andrei Ceauru • Distracție

Cupa Regiei la Fotbal StanleyBet– Ediția a XI-a

Organizația Studenților din Electrotehnică – OSE, organizează și în acest an tradiționala competiție de fotbal destinată studenților din Universitatea Politehnica din București.

„Cupa Regiei la Fotbal StanleyBet” fiind la cea de-a XI-a ediție este o provocare lansată de studenți către studenți, având drept principale obiective, promovarea activităților sportive în rândul studenților, promovarea competiției și a fair-play-ului , și nu în ultimul rând relaxarea și socializarea înainte de sesiunea de examene.

Poți participa în perioada 4-18 mai, în calitate de jucător sau spectator la meciurile din cadrul Cupei Regiei la Fotbal care se vor desfășura la terenul Sport Arena din campusul UPB.

Nu rata ocazia de a participa la o competiție unică în Universitatea Politehnica din București, organizată de o echipă profesionistă de voluntari, având experiența edițiilor anterioare. Vor exista premii și surprize considerabile atât pentru echipele concurente cât și pentru spectatori.

Pentru detalii privind regulamentul competiției, modaliatea de înscriere, calendar, dar și ultimele noutăți puteți urmări pagina web www.crf.ose.ro și pagina de facebook www.facebook.com/CupaRegieiLaFootbal

Nu ezitați să ne contactați pentru parteneriate și sponsorizări la office@ose.ro

Coordonator de proiect: Mihai Vieru

e-mail: vieru.mihai91@gmail.com

mobil: 0749.954.920