Joc interactiv si intuitiv

Andrei Ceauru • Distracție

Joc interactiv si intuitiv

Parte a cele mai mari francize la nivel mondial, Real Escape Room Bucuresti isi deschide portile si in Romania. Cu 4 camere, testate si apreciate de peste 400 000 de jucatori, din Malaezia pana in Australia, Anglia sau Thailanda, conceptul Escape Room iti ofera o experienta care merita sa fie impartasita cu prietenii. Este o forma alternativa de distractie inteligenta, unica in comparatie cu obisnuitele activitati sociale gen bowling, mersul la film sau chiar evenimentele outdoor.

Real Escape Room este un joc interactiv si intuitiv in care participantii (grupuri de 2 pana la 5 persoane) sunt inchisi intr-o camera si au 60 minute la dispozitie sa rezolve diverse puzzle-uri si sa gaseasca indicii pentru a evada. Aceasta aventura este pentru toate persoanele, indiferent de varsta si skill-uri. Nu este nevoie de nicio pregatire speciala pentru a putea rezolva puzzle-urile, totul se bazeaza pe perspicacitate si intuitie. Fiecare camera este construita in asa fel incat sa provoace participantii sa lucreze impreuna, sa isi combine viziunile si ideile, sa comunice, sa fie creativi si atenti pentru a rezolva puzzle- urile in cele 60 de minute.  

La 2 minute distanta de Parcul Cismigiu, intr-o locatie superba cu terasa, pe Str. Ionel Perlea nr 19, te asteptam cu 4 scenarii, menite sa iti testeze toate simturile:

  1. Room 13 - Pe drumul spre casa, din vacanta petrecuta impreuna cu familia, masina se strica in mijlocul pustietatii, fara posibilitatea de a suna pentru ajutor. Cautand un adapost peste noapte decizi sa opriti la un hotel din apropiere. Batranul ingrijitor al hotelului va informeaza ca nu sunt alte hoteluri in apropiere la care sa ajungeti pe jos. Dupa ce intrati intr-una din camere veti descoperi ca inauntru, se intampla cateva lucruri mai degraba supranaturale si ca sunteti inchisi pe dinauntru. Rezolvati puzzle-urile din camera bantuita si gasiti o metoda de a scapa in 60 de minute altfel veti suferi de mania spiritelor pe care le-ati infuriat.
  2. Prison Break - Esti incuiat intr-o inchisoare de maxima securitate si iti astepti executia. Ai fost incadrat ca si criminal in serie si acum te confrunti cu acuzatii de crima. Au existat multiple incercari de evadare din aceasta inchisoare dar foarte multi au esuat si cei mai multi dintre detinuti ori au fost ucisi ori au fost capturati, in timp ce altii au disparut fara urma, dand speranta celorlalti detinuti ca exista posibilitatea de a evada. Ai 60 de minute sa evadezi din inchisoare inainte ca gardienii sa se intoarca.
  3. Autopsy - Esti un reporter de stiri delegat sa investigheze un incident suspect la o proprietate locala. Gasesti deja politia la fata locului ca urmare a unor tipete auzite din una din camere. Depistezi in curand ca tehnicienii medicali din cladire au fost infestati de ceva sinistru. Cum o parte din tehnicieni sunt atacati feroce, vor incerca sa scape impreuna cu echipa ta, dar vor fi socati sa afle ca serviciile secrete au pus toata zona in carantina. Internetul, televiziunea si serviciile de telefonie au fost taiate si oficialii nu transmit nicio informatie catre cei ramasi inauntru. Descoperi ca ceva ingrozitor s-a intamplat si ca autoritatile incearca sa ascunda adevarul. Ai 60 de minute la dispozitie sa gasesti o modalitate de scapare din cladire.
  4. Slaughter House - Te trezesti in ascunzatoarea secreta a unui criminal in serie. Nu stii de ce ai fost rapit, dar instructiunile lasate de rapitor pe o caseta iti spun ca ai la dispozitie 60 de minute sa evadezi din camera altfel vei ramane inchis acolo pentru totdeauna. Trebuie sa urmezi diverse instructiuni daca doresti sa supravietuiesti si sa castigi acest joc mortal. Tu esti cel ales sa depaseasca o serie de capcane demente pentru a se salva sau a cadea victima unor consecinte mortale. Ai doar 60 de minute la dispozitie si trebuie sa descoperi aceste puzzle elaborat.

 

Te asteptam zilnic impreuna cu prietenii sau familia, intre orele 10.30 si 23.00. Programarile escape room se fac pe site sau la telefon 0772031722. www.RealEscapeRoom.ro

Rezerva-ti chiar acum dreptul de a fi personajul principal intr-un scenariu ce te va scoate din toate tiparele.