La mare sau la munte?

Sergiu Porcaras • Distracție

La mare sau la munte?

Cum sesiunea a trecut, iar vacanta si-a intrat pe deplin in drepturi, cred ca orice tanar student viseaza la cateva zile de relaxare. Pentru ca dupa un an de munca si examene sau restante luate, cred ca merita acolo un weekend cu prietenii la munte sau la mare.

La munte sau la mare?

Ideal ar fi la munte si la mare. Insa nu toata lumea isi permite un astfel de lux. Ofertele sunt tentante pentru ambele optiuni. Iar daca te interesezi din timp, poti beneficia chiar si de reduceri.

Care este bugetul?

Bugetul ti-l faci tu impreuna cu prietenii tai. Depinde acum si unde mergi. Daca mergi cu cortul, din start suma alocata pentru vacanta va fi mult mai mica. Insa daca doresti sa vezi si alte locuri si ti-ai planificat din timp o perioada disponibila in functie si de lumea din jurul tau, poti alege oferte de vacante direct de pe site-urile de specialitate.

In ultima perioada au aparut foarte multe site-uri ce ofera reduceri pentru absolut orice, inclusiv pe RegieLive gasesti o sectiune speciala pentru astfel de planuri. De la mare la munte, din Turcia si pana in Portugalia, care mai de care mai tentante.

Si cu toate planurile facute tot in Costinesti sau Vama Veche ai plecat, sau daca alegi muntele undeva nu mai departe de Brasov. Este si mai ieftin si cu un cort in spate ajungi sa te distrezi la fel de bine ca intr-un concediu in Caraibe.

Dar sa nu exageram! Important e sa ne simtim bine in compania celor cu care mergem, ca pana la urma asta conteaza cel mai mult. Asa ca tu unde vrei sa mergi anul acesta? La mare sau la munte?