Surprinde distractia alaturi de prieteni cu HP

Andrei Ceauru • Distracție

Surprinde distractia alaturi de prieteni cu HP

Chiar dacă vacanţa s-a terminat, distracţia alături de prieteni continuă! Bucură-te de zilele rămase până la sesiune, profită de activităţile de sezon şi nu uita să imortalizezi fiecare moment amuzant.

Cu noua generaţie de imprimante HP Ink Advantage poţi imprima toate pozele din vacanţă exact aşa cum îţi doreşti – rapid, fără costuri mari, direct de pe smartphone sau laptop, chiar şi atunci când eşti în mişcare.

Cea mai bună alegere în acest sens este imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One, care deţine un display grafic intuitiv pentru o tipărire ușoară, scanare și copiere, totul la o calitate garantată HP. Pentru că dacă ai investit într-un telefon sau într-un aparat foto de calitate, e cazul să te asiguri că şi fotografiile tale vor arăta impecabil.

În plus, cu ajutorul cartușelor de cerneală din seria HP 650 și HP 655, disponibile împreunǎ cu imprimantele Ink Advantage, poţi imprima până la 360 de pagini la un cost scăzut. Astfel, le poţi face cadou şi prietenilor tăi o parte din fotografiile de vacanţă. Mai simplu de-atât nu se poate! Poţi trimite pozele la imprimat prin HP ePrint, direct de pe telefonul tǎu, astfel încât atunci când ajungi acasă acestea vor fi deja gata!