Top 5 metode de distractie pentru studenti

Nemesu Razvan • Distracție

Top 5 metode de distractie pentru studenti

Cand esti tanar, totul reprezinta distractie si cunoastere. Daca ai ajuns student, cheful de viata capata o alta intensitate. Detasarea de parinti, crearea unui nou grup de prieteni, necunoscutul si maturizarea, toate devin elemente care modeleaza un tanar student.  Distractia este poate unul din cele mai importante elemente din aceasta perioada si daca este abordata cu anumite limite poate contribui foarte mult la dezvoltarea ta ca persoana.

Iata 5 metode excelente de a te distra in studentie:

  • Cluburile – Blamate de parinti si profesori, cluburile sunt consumatoare incredibile de energie si bani. Cu toate astea, reprezinta o experienta puternica ce te ajuta in relationarea cu oamenii si in cunoasterea propriei persoane. In general , frecventand un club iti modelezi personalitatea si iti creezi grupul de prieteni printr-un element care va uneste pe toti: stilul de muzica.
  • Sportul – Fie ca e vorba de un fotbal cu colegii de camin, o lectie de dans sau simplele role, bicicleta sau alergat, sportul te face sa activezi un hormon popular numit, hormonul fericirii. Facand sport te distrezi, iti intretii corpul si reusesti sa te focusezi mult mai bine pe ceea ce ai de facut.
  • Excursiile –Calatoriile din timpul facultatii sunt printre cele mai placute amintiri. Macar de 2 ori pe an, ia-ti prietenii si pleaca undeva. Nu ai nevoie de bani. E de ajuns un cort, un gratar si o tona de cartofi J), ideea e sa iti creezi experiente.
  • Teatrul – Venind in Bucuresti, te asteapta o lume mare cu atractii de tot felul. Cultura este o atractie si de ce nu o metoda excelenta de distractie. Du-te la teatru macar o data la doua saptamani si o sa descoperi lumi extraordinare.
  • Concertele – Muzica uneste si dezvolta. Cu siguranta ti-ai conturat un stil muzical care te face sa te simti tu, asadar nu rata niciun concert al trupelor preferate!  Atmosfera de concert te relaxeaza si iti da puterea sa inveti cu spor .

In definitiv, totul e sa faci ceea ce te incanta, asadar daca ai alte metode de distractie , spune-ne si noua!