Un show total de sus pana jos a fost weekend-ul acesta la Street Heroes

Sergiu Porcaras • Distracție

Un show total de sus pana jos a fost weekend-ul acesta la Street Heroes

Fresh makers, swaggers, skaters, bikers, rollers, lazy bones, DJs, MCs, au dat startul vineri la cel mai cool festival de cultura urbana si sporturi extreme din Romania.

 

Poate printre cel mai important festival de cultura urbana, ajuns la a 8-a editie, Street Heroes a reusit sa aduca pe scena, nume internationale dar si locale ce au reusit sa animeze show-urile de BMX, SKATE si INLINE. Si aici aducem aminte de Subcarpati, Dragonu’ Haarp, CTC, Hucci si Gojira & Planet H.

 

Iar pe un skatepark construit special pentru a facilita spectaculoasele trick-uri, au fost premiate si cele mai pricepute si extreme manevre.

 

Nu am cum sa nu mentionez show-ul de breakdance battle. Pentru ca foarte multi b-boys si b-girls chiar au reusit animeze atmosfera de pe dance floor-ul de la Street Heroes.

 

Chiar daca Street-ul a inceput cu ploaie, el s-a terminat intr-o ploaie de rime. Si 24 de ore de muzica, sporturi extreme, graffiti, fara de care nu ai cum sa vorbesti despre un festival de cultura urbana si breakdance, au reusit sa creeze o atmosfera pe masura acestui trend care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in randul tinerilor din ziua de azi.