Unde sa ne mai distram in Bucuresti?

Sergiu Porcaras • Distracție

Unde sa ne mai distram in Bucuresti?

Un mare avantaj pe care ti-l ofera acest oras il reprezinta pozitia sa din punct de vedere administrativ dar si comercial. Fiind cel mai mare oras si totodata si capitala Romaniei, Bucurestiul reprezinta un important centru al distractiei, mai ales daca esti si student din provincie.

De la parcuri de toate categoriile, lacuri, cluburi, pub-uri, la cinema-uri, mall-uri, restaurante peste restaurante, concerte in aer liber, arene sportive, sali de dans, teatre si multe altele care iti pot umple din plin timpul pe care il petreci impreuna cu prietenii sau cu iubita.

Esti in camera de camin si nu ai ce face? Suna-ti prietenii si vezi pe unde vrei sa mergi. Daca este prea cald, ideal ar fi un strand sau chiar un parc acvatic, iar mai pe seara poate la o terasa sau, de ce nu un film sau o piesa de teatru. Si nici nu-ti trebuie foarte multi bani! Sunt atat de multe reduceri, in mare parte dedicate studentilor, ca daca le-ai cunoaste pe toate nu ti-ar mai ramane timp nici sa dormi, cu atat mai putin sa stai degeaba.

Partea faina a acestui oras, este faptul ca-ti ofera posibilitatea sa faci cam tot ceea ce iti doresti in functie de bugetul de care dispui.

Cu un centru vechi din ce in ce mai atragator si plin de viata, unde cuvantul distractie poate insemna absolut orice de la prieteni, la viata de noapte. Cu o „Regie”, unde preturile studentesti sunt ca la ele acasa, iar cluburile si terasele fac tot felul de oferte care mai de care mai atragatoare pentru studenti. Cu muzeele, cinema-urile si teatrele, pentru cei care doresc mai putin zgomot si mai multa cultura, Bucurestiul incepe incetul cu incetul sa se redescopere si sa redevina orasul care a fost odinioara.