8 sfaturi pentru a iti maximiza spatiul mic de la camin

Andrei Ceauru • Facultate

8 sfaturi pentru a iti maximiza spatiul mic de la camin

Gata, am ajuns la facultate. Bucurie mare! Abia astept petrecerile din camin si sa cunosc multa lume. Dar soc: nu mai am la dispozitia o camera intreaga numai pentru mine. Acum trebuie sa impart un spatiu de 30 metri patrati cu alti colegi.

Asa ca nu am altceva de facut decat sa incerc sa profit la maxim de fiecare coltisor din jurul meu.

1. O idee foarte buna ar fi sa imi cumpar un scaun cu spatiu de depozitare inauntru. Nu sunt deloc scumpe si sunt foarte practice.

2. Ma inteleg bine cu colegii de camera, dar totusi nu ar strica un loc in care pot ascunde lucruri de ochii curiosilor. Asa ca ma pun pe treaba si imi confectionez imediat o cutie secreta dintr-o carte.

3. Folosesc un mic truc pentru a da senzatia de spatiu mai mare: imi pun o oglinda mare pe perete sau pe tavan.

4. Imi organizez toate maruntisurile in cutii de depozitare din plastic, din carton sau din ratan. Astfel nu vor mai sta insirate prin toata camera.

5. Incep sa imi organizez toate foile, caietele si cursurile in bibliorafturi verticale pentru ca astfel ocupa mai putin spatiu.

6. Si unde pot depozita aceste cutii si bibliorafturi mai bine daca nu pe cateva rafturi suspendate? Stiu, nu avem voie sa gaurim peretii. Dar promitem ca le vom astupa la sfarsitul anului!

7. Ati observat cat spatiu este sub pat? De ce sa nu il folosim pentru a tine incaltamintea si cutiile mari de depozitare?

8. Intr-o camera de camin niciodata nu sunt dulapuri suficiente! Pentru ca hainele mele sa ocupe cat mai putin spatiu folosesc cele mai subtiri umerase care se gasesc pe piata.

Cu siguranta daca va puneti mintea la contributie veti gasi si alte trucuri pe care le puteti folosi pentru a va face viata mai usoara.