Facultatea si internetul

Nemesu Razvan • Facultate

Facultatea si internetul

Ar trebui sa fii fericit ca esti student in anul 2013. De ce? Exista o multime de factori care te ajuta si iti usureaza munca atat de mult incat nici nu realizezi, dat fiind faptul ca esti in mijlocul lor zi de zi.

Unul dintre cei mai importanti factori este internetul si implicit, calculatoarele, tabletele si telefoanele destepte. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa le multumesti inventatorilor lor.

  • Gasesti mult mai repede informatiile de care ai nevoie; 

Google it J. Google a devenit un adevarat centru de informatii. Am ajuns in punctul in care fara el nu ne-am descurca. Nu degeaba a devenit una din cele mai mari companii din lume.  Gandeste-te cat de greu le era parintilor nostri sa gaseasca o informatie: Biblioteci, rasfoit, cautat. Practic , google-ul iti micsoreaza timpul de munca de sute de ori.

  • Iti poti organiza informatiile foarte bine;

Cursuri, proiecte si lucrari. Pe toate le poti tine intr-un calculator intr-un mod ordonat. Incet incet, poti elimina definitiv teancurile de hartii.

  • Poti comunica foarte usor cu profesori sau colegi;

Facebook, messenger , mail. Toate te ajuta sa afli informatiile pe care le cauti direct de la oamenii de care ai nevoie, fara sa te deplasezi pana la facultate.

  • Ai programe care te ajuta foarte mult la proiecte;

Daca esti student la o facultate tehnica, desenele cu creionul si rigla iti pot lua ore intregi. Un Autocad te poate scapa de probleme si iti diminueaza considerabil timpul de munca.

  • Poti sa iti iei notitele direct pe laptop;

Cu siguranta tastezi mult mai repede decat scrii pe hartie. In plus, e mult mai citet un curs scris direct pe calculator si il poti impartasi foarte usor si colegilor care nu au fost constiinciosi si nu au venit la curs.

Toate aceste detalii conteaza foarte mult si te ajuta sa ai o viata de student plina de distractie, reducand  timpul de lucru :D Tare, nu?