Printează-ţi cursurile ieftin şi rapid

Andrei Ceauru • Facultate

Printează-ţi cursurile ieftin şi rapid

Imprimarea a devenit mai accesibilă ca oricând! Dacă în urmă cu câţiva ani vorbeam de costuri destul de mari, atunci când venea vorba de printat, în ultima perioadă preţurile au scăzut foarte mult, iar imprimarea a devenit accesibilă oricui, chiar şi studenţilor!

Sesiunea aceasta apelează cu încredere la noua gamă de imprimante HP Ink Advantage şi achiziţionează-ţi cele două cartuşe (negru şi color) cu doar 99 lei. Practic, vei putea imprima de două ori mai multe pagini de cursuri, comparativ cu alte imprimante.

Seria HP Ink Advantage cuprinde o imprimantă şi 6 modele de echipamente multifuncţionale pentru a putea acoperi orice nevoie pe care o ai.

Iată câteva variante pentru care ai putea opta:

HP Deskjet Ink Advantage 1015 este modelul ce deschide seria HP Ink Advantage pentru imprimări simple de documente și fotografii la costuri reduse. Este perfectă pentru orice cameră de cămin şi costă doar 189 lei!

HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO  este un echipament multifuncțional ce economisește spațiu datorită faptului că tava de alimentare este verticală.  Acesta poate să imprime, să scaneze și să copieze. Totul la un preţ recomandat de 249 lei.

HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO este ideal pentru cei care doresc să imprime wireless sau wireless direct de pe dispozitivele mobile. Preţul recomandat este de 299 lei.

HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO este util pentru cei care doresc să copieze sau să scaneze mai multe pagini datorită alimentatorului automat de documente. Comunicarea cu echipamentul multifuncțional este facilitată de ecranul mono, sensibil la atingere, de 5 cm. Recomandat celor ce doresc costuri de imprimare reduse, dar au nevoie să imprime destul de multe pagini. Preţul recomandat este de 369 lei.

HP Deskjet Ink Advantage 3545 eAiO oferă posibilitatea imprimarii față verso folosind accesoriul duplex automat și posibilitatea de a scana documente către email. Mai mult, tehnologia HP ePrint permite imprimarea de e-mailuri cu fișiere atașate. Totul la un preţ recomandat de 369 lei.

HP Deskjet Ink Advantage 4515 eAiO este recomandat celor care doresc o viteză de imprimare superioară, de până la 8 pagini pe minut, alb/negru și de până la 5 pagini pe minut, color, conform standardelor ISO. Experiența de utilizare este imbunatațită cu ecranul color sensibil la atingere de 6,7 cm. Înainte de a imprima poți să previzualizezi și să editezi pozele. Imprimarea acestora este mult mai ușoară datorită sloturilor pentru carduri de memorie. Preţul recomandat este de 499 lei.

HP Deskjet Ink Advantage 4645 eAiO este un model cu funcţie HP ePrint, rețea wireless și wirelles direct şi imprimare față verso automată. Dacă vei apela la acest model, atât tu, cât şi colegii tăi veţi putea economisi sume importante. Preţul recomandat este de 499 lei.

Aşadar, noua serie de imprimante şi echipamente multifuncţionale HP Deskjet Ink Advantage oferă costuri de imprimare foarte scăzute şi reprezintă soluţia ideală pentru orice nevoi. Fă-ţi sesiunea mai uşoară, alegând acum modelul care ţi se potriveşte!