A inceput Studentiada

Sergiu Porcaras • Noutăți

A inceput Studentiada

Bilete gratuite la teatru, muzee, opereta si film, acces gratuit la karturi, paintball, tir cu arcul, bungee jumping si alte sporturi extreme, seminarii si workshop-uri de cariera, concerte, concursuri si expozitii inedite, ecologizari, vizite gratuite la observator si planetariu, plus multe alte activitati interesante si captivante pentru toti studentii din Romania

 

Evenimentul se desfasoara in perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, simultan in 14 orase din tara si are ca scop promovarea culturii in randul tinerilor studenti.

In cazul in care doriti sa aflati detalii despre programul evenimentului pentru intreaga saptamana si in toate orasele in care se desfasoara, puteti accesa www.studentiada.ro

Si interesant este faptul ca Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (LSAC), care este membra a Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR), va organiza anul acesta a sasea editie a evenimentului studentesc M.O.F.T. (Muzee, Opera, Film, Teatru).

 

Asa ca saptamana aceasta, incercati sa profitati la maxim de acest eveniment care, din punctul meu de vedere este unul chiar foarte reusit si imbunatatit an de an. Faptul ca ne ajuta si vremea, care este destul de frumoasa, reprezinta inca un prilej de a nu mai sta in casa si de a participa la cat mai multe concursuri sportive si culturale.