Am prelungit perioada de inscrieri la Scoala de vara HR Club Next Generation

Andrei Ceauru • Noutăți

Am prelungit perioada de inscrieri la Scoala de vara HR Club Next Generation

Tinerii care doresc sa activeze in domeniul resurselor umane mai au o sansa de a se inscrie la Scoala de vara HR Club Next Generation intrucat perioada de primire a aplicatiilor s-a prelungit pana duminica, 8 iunie. Scoala de vara HR Club Next Generation este organizata de Asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania (HR Club) si se va  desfasura in perioada 7-18 iulie 2014, pentru al 8-lea an consecutiv. Programul consta in 2 saptamani de seminarii si traininguri sustinute de profesionisti de renume din HR, sesiuni de lucru in echipa si vizite de companii. HR Club investeste astfel in pregatirea si instruirea viitoarei generatii de profesionisti in resurse umane, misiunea Asociatiei fiind dezvoltarea profesionala a intregii comunitati de HR din Romania.   

Participarea la Scoala de vara HR Club Next Generation este gratuita pentru 16 studenti in an terminal sau masteranzi selectati in urma unui proces in doua etape. Prima etapa consta in evaluarea CV-urilor si a eseurilor transmise pe tema “Care sunt provocarile departamentului de resurse umane in dinamica contextului actual?”, iar a doua etapa este cea de intervievare a candidatilor selectati in urma primei etape de selectie. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe pagina dedicata de pe website-ul Scolii de vara HR Club Next Generation 2014.

Tutorii care vor sustine seminarii si training-uri la cea de-a 8-a editie a Scolii de vara HR Club sunt:

 • Adela Jasen (Director Executiv Resurse Umane, BRD - Groupe Societe Generale)
 • Anca Moldoveanu (Sales HR Director, ING Asigurari de Viata)
 • Anca Raican (Business Unit Manager, Hill International Romania)
 • Andreea Voinea (HR Executive Director, BCR, Erste Bank Group)
 • Camelia Slivneanu (HR Manager, Aerotravel)
 • Carmen Dumitrache (HR Director, Medicover)
 • Florin Dulgheru (TenarisUniversity Coordinator, Tenaris)
 • Iuliana Stan (Director General, Human Synergistics Romania)
 • Liviu Grigorescu (Senior Consultant, Hay Group)
 • Nicoleta Dumitru (Senior Consultant, Human Resource Services, PricewaterhouseCoopers)
 • Oana Datki (SEE Managing Partner, Consulteam Romania - partener Mercer si TACK International)

Biografiile tutorilor sunt disponibile aici.

In cele 7 editii anterioare, peste 140 de studenti s-au intalnit cu peste 120 de tutori, membri HR Club - consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale. Aproximativ 60% dintre alumni scolii de vara lucreaza deja in resurse umane in Romania sau in afara tarii. Alti 20% dintre acestia isi continua studiile in domeniu sau activeaza in ONG-uri. De asemenea, o parte dintre studenti au primit oferte de angajare sau stagii de practica in domeniul resurselor umane chiar de la tutorii scolii de vara.

Pentru mai multe informatii despre agenda proiectului si pentru a aplica, vizitati website-ul Scolii de vara HR Club Next Generation si pagina de facebook dedicata