Belinked - un nou eveniment international marca EESTEC Bucharest

Andrei Ceauru • Noutăți

Belinked - un nou eveniment international marca EESTEC Bucharest

Belinked, un nou eveniment internaţional marca EESTEC Bucharest îşi anunţă deschiderea în Universitatea Politehnica Bucureşti!

Dacă:

  • Eşti creativ, pasionat de tehnologie şi dornic să înveți lucruri noi
  • Plănuieşti să ai un viitor în domeniul IT
  • Eşti un viitor inginer în domeniul hardware și software

Atunci poate ar trebui să iei în considerare invitația celor de la EESTEC Bucharest de a participa la BeLinked, un eveniment internațional care are ca temă Internet of Things, un concept inovativ cu un mare potențial de dezvoltare, aflându-se în continuă ascensiune.

BeLinked are scopul de a aduce mai aproape de studenți tendințele informatice actuale și importanța lor privind modul în care se poate anticipa interconectarea dintre persoane, dispozitive electronice și aplicații, în viitorul apropiat.

Pe data de 28-29 aprilie va avea loc o conferință despre evoluția internetului și tehnologii Internet of things, unde companiile partenere Asus, Mobixera, EEU Software, Oracle, Cisco, etc vor aduce în lumină aspectele implementării Internet of Things. Vor avea loc dezbateri într-o manieră interactivă, prin studii de caz și exemple practice a unor subiecte de actualitate în România privind beneficiile, dezavantajele și implicațiile dezvoltării Internetului Obiectelor.

În urma acestor conferinţe, vei putea aplica la workshopul ce se va desfășura între 12-16 mai. În cadrul acestei săptămâni, vei lucra în echipe mixte, alături de studenţi români şi străini, la aplicaţia Adoptă o floare!, simulând astfel un mediu care să pună în valoare caracteristicile conceptului de Internet of things.

Evenimentul se adresează studenților din cadrul Universității „Politehnica” București și celor ce aparțin altor centre universitare din Europa. Proiectul aduce beneficiul experienței internaționale, oferind participanților ocazia de a împărtăși idei într-un context european si de a stabili conexiuni de natură socială și profesională între tinerii europeni cu interese comune.

Pentru mai multe informații despre eveniment intră pe:

www.facebook.com/eeStec.Bucuresti

www.eestec.ro/belinked