Bucharest Summer University 2014 prelungeste perioada de aplicatii!

Andrei Ceauru • Noutăți

Bucharest Summer University 2014 prelungeste perioada de aplicatii!

În perioada 10 - 24 august 2014 se va desfăşura școala internaţională de vară Bucharest Summer University, un eveniment organizat de Academia de Studii Economce din Bucureşti, Asociaţia Absolvenţilor ALUMNI ASE şi Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti (USASE), prin intermediul Senatului Studenţilor, având mentoratul academic al Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, în parteneriat educaţional cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Bucharest Summer University este un program educaţional internaţional de renume, aflat în pragul sărbătoririi a 10 ediţii în acest an, ce îşi propune dezvoltarea perspectivelor participanţilor prin dialog şi dezbateri cu specialişti atât din mediul academic, cât şi din mediul de afaceri. Ediţia din acest an abordează tema “Provocări şi oportunităţi financiare pentru o economie competitivă” (en: „Financial challenges and opportunities in a competitive economy”) şi îşi propune să îi familiarizeze pe cei 55 participanţi din peste 26 de ţări cu concepte fundamentale din domeniu.

În urma unei analize în detaliu a aplicaţiilor şi a feedback-ului oferit de către foştii participanţi, perioada de aplicaţii a fost prelungită, observându-se dorinţa şi entuziasmul acestora de a fi prezenţi la sărbătorirea celor 10 ediţii de Bucharest Summer University. În vederea selectării celor mai performanţi studenţi, dintr-un mediu cât mai variat şi multicultural, termenele limită au fost restabilite după cum urmează:
- 15 iunie 2014: pentru o aplicaţie de tip “Full Scolarship”;
- 25 iunie 2014: pentru aplicaţiile de tip “Partial Payment” şi “Total Payment”.

Şcoala de vară Bucharest Summer University va însemna pentru cursanţii români şi străini un mediu provocator de studiu, îmbinat cu un program cultural atent stabilit de către organizatori. Participanţii vor avea parte de activităţi distractive, excursii în Bucureşti şi în ţară şi seri tematice, ce au ca principal scop intensificarea interacţiunii şi a comunicării dintre ei.

La sfârşitul celor două săptămâni, absolvenții vor obţine atât diploma de participare cât şi cinci (5) ECTS (puncte credit transferabile internaţional). Mai multe detalii, precum şi modalităţile de aplicare pot fi obţinute accesând site-ul oficial Bucharest Summer University: www.bsu.ase.ro.