Business Intro: Tu conturezi a 10-a poveste!

Andrei Ceauru • Noutăți

Business Intro: Tu conturezi a 10-a poveste!

Anul acesta asociatia studenteasca DaAfaceri organizeaza cea de-a X-a editie a proiectului Business Intro. Perioada de desfasurare va fi 28-30 aprilie, la Casa RAF – Romanian-American Foundation. Evenimentul va consta intr-o sesiune de workshop-uri interactive.

Business Intro este prima scoală gratuita de antreprenoriat pentru tinerii din Bucuresti, si proiectul de lansare al Asociatiei Studentesti DaAfaceri.

Prin reunirea studentilor cu initiativa, idei și dorinta de a-si înfiinta propria afacere, proiectul isi propune initierea si incurajarea acestora de a patrunde in domeniul antreprenoriatului. Participantii vor avea ocazia de a asculta noua povesti de succes direct de la speakeri și antreprenori cu experiență în business.

Structura evenimentului este urmatoarea:

Luni, 28 Aprilie - A fost odata ca niciodata...(Conceptul)

1. Povestea

2. Brandul

3. Produsul sau serviciul tău

Marti, 29 aprilie - Si s-a auzit peste mari si tari...(Promovarea)

1. Online

2. Offline

3. Social Media

Miercuri, 30 aprilie - Si el era stăpânul...(Clientul)

1. Nevoia Lui

2. Cine este el, stapanul?

3. Cum ajungi la el?

Printre invitatii care au confirmat deja prezenta in cadrul evenimentului se numara Traian Ispasiu - Co-Founder la Asociatia Initiativa pentru fericire si posesor al business-ului Caffe Tabiet, Irina Scarlat - VP & Co-Founder Akcees si Managing Partner Prove PR, Claudia Suhov – co-fondatoare & Creative Director NextSteve Group si fondatoare Boko, Călin Spiridon – fondator riche, Veronel Guiman – Fondator concept V-motivatin, Denis Todirica – fondator Galzeon, Nicoleta Chirica -  fondator Iutta.

Cei interesati se vor putea inscrie la proiect in perioada 14-25 aprilie, completand formularul de aplicare pe siteul www.businessintro.ro

Despre DaAfaceri

DaAfaceri este o organizayie nonguvernamentala, apolitica și nonprofit din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, infiintată in martie 2003.

DaAfaceri urmareste, de 10 ani, dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si dezvoltarea profesionala a acestora pentru o mai buna integrare in mediul de afaceri romanesc, fiind Junior Entreprise in cadrul confederatiei internationale JADE.

Persoana de contact:

Violeta Mihaela Ion

PR Manager Business Intro

violeta.ion@daafaceri.ro

0752855396