Casa Greyjoy din Game of Thrones va fi prezentă la East European Comic

Andrei Ceauru • Noutăți

Casa Greyjoy din Game of Thrones va fi prezentă la East European Comic

Casa Lannister, reprezentată de Tywin, nu va fi singura prezență la East European Comic Con. Gemma Whelan, actrița care îi dă viață Yarei Greyjoy, vine în România pentru o întâlnire memorabilă cu fanii Game of Thrones și nu numai.

Gemma Whelan s-a bucurat de o mare popularitate încă de la prima apariție ca Yara Greyjoy, fiica fidelă a lui Balon și sora neînfricată și îndrăzneață a lui Theon. Calitatile sale de războinică o recomandă ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare,  fiind capabilă să lupte până la capăt pentru a obține ceea ce își dorește.

Gemma Whelan a mai interpretat și alte roluri în diverse seriale TV precum Sibings, 10 Minutes Tales, Uncle și multe altele.

Totodată, actrița a jucat și în filmul Gulliver's Travels, cu Jack Black și Jason Segel în rolurile principale.

Gemma Whelan va fi disponibilă pentru panel-uri, poze și autografe sâmbătă și duminică dimineață.

Gemma Whelan se alătură astfel colegilor săi de platou din Game of Thrones, Charles Dance (Tywin Lannister) și Daniel Portman (Podrick Payne).

Și alte seriale si filme de success vor fi prezente la East European Comic Con: LOST și Supernatural vor fi reprezentate de Mark Pellegrino, Dr. Who si Hobbitul de către Sylvester McCoy, iar Vampires Diaries și Once Upon a Time de către David Anders.

Și iubitorii de gaming se bucură de această ediție a East European Comic Con. Riot Games vor fi prezenți în cadrul ESL Arena cu conceptul de "League of Legends Village" / "Sat League of Legends", iar Blizzard, creatorii War of Warcraft și Starcraft, își vor dezvălui cel mai recent joc, “Overwatch”. Evenimentul va găzdui și o competiție regională de gaming, precum și o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Dintre cei mai cunoscuți cosplayeri la nivel internațional, va veni Enji Night.

Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții,

Nu vor lipsi nici celebritățile online. Sector 7, Creative Monkeyz, Dani pe Net, Bromania și Romercial vor sta de vorba cu publicul în cadrul panel-urilor dedicate.

Abonamentele sunt disponibile în reţeaua EVENTIM. Mai multe detalii privind prețurile biletelor puteți consulta pe www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.