Creative Monkeyz participa la East European Comic Con

Andrei Ceauru • Noutăți

Creative Monkeyz participa la East European Comic Con

Echipa Creative Monkeyz va lua parte la cea de-a doua ediție East European Comic Con ce va avea loc la Romexpo în perioada 9-11 mai 2014.

Conceput ca un „proiect cultural-educativ, care are și o componentă pronunțată de entertainment”, Creative Monkeys s-au remarcat în spațiul online cu un conținut creativ, inedit, util și dozat cu umor. Componenta educativă este conturată în jurul site-ul www.creativemonekyz.com și conține tutoriale utile pentru mânuirea unor programe precum Photoshop sau Illustrator, și sfaturi despre cum poți compune muzică prin intermediul diferitelor software-uri de pe piață. Componenta de entertainment este bazată pe emisiunile online ca „3lăr” „Miez Recomand” și “Piramidă” care se bucură de zeci de mii de vizualizări la fiecare apariție.

Creative Monkeyz au devenit faimoși odată cu lansarea personajelor neaoșe, dar neconvenționale Mo și FOCA din serialul de animație RObotzi, ale căror schimburi de replici au intrat rapid în limbajul culturii populare conectate la internet.

Activitatea celor de la Creative Monekeyz nu a fost apreciată doar în spațiul online, ci a fost distinsă și cu premii importante acordate de Radio Romania Cultural, Webstock Awards, Noaptea devoratorilor de publicitate sau de Premiile Media de Excelență care au vizat creativitatea, originalitatea, calitatea materialelor și popularitatea.

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație  mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Game of Thrones, Conan, Stargate Atlantis), Sebastian Roche (Supernatural, The Originals), Natalia Tena (Harry Potter, Game of Thrones), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Pentru mai multe informații legate de East European Comic Con 2014 ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact@comic-con.ro