DaAfaceri organizeaza Event Academy

Andrei Ceauru • Noutăți

DaAfaceri organizeaza Event Academy

În perioada 13-16  mai 2014, Dafaceri  păstrează tradiția și iți  pregătește  cea de-a șaptea  ediție Event Academy,  proiect dedicat studenților pasionați de organizarea de evenimente, care iși doresc  să-și dezvolte abilitățile, bucurându-se de secretele meseriei  împărtășite direct  de specialiști în domeniu.

Structura proiectului Event Academy de anul acesta este alcatuită dintr-o  serie de workshop-uri ce țin de event planning. Conceptul  “Create your own puzzle event” pornește de la ideea că un eveniment de succes conține elemente din domenii precum Project Management, Branding, Marketing, Sales, Comunicare & PR, HRM și Start-up, elemente care îmbinate corespunzător, asigură realizarea unui eveniment remarcabil.

Vin în întimpinarea studenților și masteranzilor cu informații, experiențe și sfaturi:

Irina Scarlat – Planning your event

Dochita Zenoveiov - Branding and developing the concept for your event

Noemi Revnic - Developing the communication campaign

Andrei Dunuta - Attracting partners and sponsors

Elena Deacu - Motivating the team; overcoming conflicts

Daniel Draghici - How to start your own event planning business

În  ultima zi a evenimetului, Daniel Draghici va propune un brief, iar echipele câștigatoare se vor bucura de multe, multe  surprize.

Intră pe pagina de facebook a evenimentului, află mai multe detalii și nu ezita să pui întrebări. Pe blogul Event Academy vei gasi formularul de înscriere pe care te invităm să-l completezi până pe 6 mai .

Ca și în edițiile anterioare, numărul participanților la eveniment este limitat. Asigură-te că nu  vei  rata șansa să te numeri printre ei!

Persoana de contact:

Profir Ecaterina

PR Manager Event Academy

ecaterina.profir@daafaceri.ro

0746 985 380