DanceMasters 2015 s-a incheiat stralucitor

Andrei Ceauru • Noutăți

DanceMasters 2015 s-a incheiat stralucitor

Duminica seara, editia 12-a a DanceMasters s-a incheiat in aplauzele audientei, incalzita de energia dansatorilor absolut minunati si de muzica perfecta. Au fost peste 1200 perechi inscrise in concurs, de toate varstele si categoriile. DanceMasters a devenit un eveniment care, la nivel sportiv, poate fi pus langa Turneul de la Indian Wells, bucurandu-se de participarea dansatorilor din 26 tari (Australia, Austria, Brazilia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Rusia, Serbia; Slovacia, Suedia, Turcia, Ucraina); 14 perechi din top 50 mondial standard si 7 perechi latino.

Nesansa a facut ca in acelasi weekend, mai precis sambata, 28 martie, sa se desfasoare la Aarhus, in Danemarca, Campionatul European de Latino Adulti, o mare parte din Topul Mondial care erau obisnuiti la DanceMasters, trebuiau sa isi reprezinte tarile la Europene.

In ziua de duminica, 29 martie, Vicecampionii Mondiali Dmitry Zharkov – Olga Kulikova au prezentat un show de 5 dansuri standard, o adevarata saga a relatiei dintre EA si EL.

In ambele zile publicul a participat prin dansul de la momentele speciale dedicate de organizatori iubitorilor de dans.