Din nou Black Friday - Mai multe reduceri pentru studenti

Andrei Ceauru • Noutăți

Din nou Black Friday - Mai multe reduceri pentru studenti

Dupa un Black Friday timpuriu la care au participat in special magazinele de electronice si electrocasnice, iata ca vine si data propriu zisa a campaniei de reduceri "negre". Incepand cu 29 noiembrie tot mai multe magazine online ofera reduceri substantiale, numai bune pentru a face stocul de cadouri pentru Craciun.

Daca ai profitat de reducerile de pe 22 noiembrie pentru telefoane si tablete, acum ai ocazia sa gasesti accesorii pentru acestea. Timp de o saptamana, intre 29 noiembrie si 5 decembrie, BrandGSM organizeaza campania BlackWeek  prin care ofera spre vanzare accesorii GSM la preturi mult mai mici fata de promotiile normale. Procentele variaza intre 3 si 80% si se aplica in special pe brandurile Premium.

Ce vei gasi pe BrandGSM? Huse, carcase, folii design, casti dar si incarcatoare pentru telefonul sau tableta ta. Oferta este variata si promite sa se extinda in functie de stocuri. Toate produsele care intra in promotie vor fi marcate special pe site.

Daca nu te-ai hotarat inca ce cadou sa cumperi colegului de camera care te-a lasat singur chiar daca nu avea unde sa se duca, parintilor pentru cardul de student cu buget nelimitat sau altor persoane importante din viata ta, nu ar strica sa cauti si pe magazinul online www.brandgsm.ro cele mai bune si avantajoase accesorii pentru telefoane si tablete.

Succes la cumparaturi!