ETON MESSY [UK] | Nopame [live] | Victor Stancov | Charlie Boy

Andrei Ceauru • Noutăți

ETON MESSY [UK] | Nopame [live] | Victor Stancov | Charlie Boy

Noroc sau ghinion in mod clar vineri, 13 martie, e o zi pe care nu o poti trece cu vederea. In urma cu multi ani, Sir William Herschel descoperea planeta Uranus. 234 de ani mai tarziu, in Bucuresti, Colectiv sarbatoreste seara bunei dispozitii impreuna cu prietenii apropiati. Incepand cu ora 21:00, pe Tabacarilor 7, la fosta fabrica Pionierul, deschidem usile pentru a primi toti pasionati bucuresteni de muzica electronica.

ETON MESY a explodat la scara internationala in 2011 ajutandu-se de canalul YouTube (www.youtube.com/user/Etonmessy), dar putina lume stie ca in spatele canalului stau doi DJ care au incantat cele mai importante scene de muzica electronica din lume [XOYO, The Nest, Shapes etc.]. Concentrandu-se pe gasirea de noi talente pe partea pop a muzicii electronice, a durat putin pana la o infuzie de bass in muzica lor care sa conduca la dezvoltarea canalului intr-un adevarat brand al muzici electronice de calitate.

OPENING ACTS:
NOPAME este un proiect care s-a nascut in iarna anului 2013 printr-un jam de percutii pe baza de muzica electronica. Pana azi Nopame a devenit o fuziune intre muzica electronica (Nu Disco) cu ritmuri live tropicale cu influente de jazz si funk cantate in format de mix, suprapusa cu percutii si saxofon live. O muzica eleganta care reda o stare de libertate, foarte persuasiva la dans.
https://www.facebook.com/video.php?v=366095143557401&set=vb.169445736555677&type=2&theater
https://www.facebook.com/nopameband

VICTOR STANCOV este un tanar DJ si producator nascut si crescut in Bucuresti. A studiat arhitectura de unde si afinitatea sa pentru artele plastice, design-ul si artele vizuale. In primii sai ani de studio a dezvoltate o pasiune pentru muzica si a decis sa urmeze o cariera in domeniu. In ultimii ani a pus muzica alaturi de Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Alexander Robotnick, Jimpster, Matthias Meyer, Patlac, Alex Niggemann, Milton Jackson, Shur-i-Kan, Roberto Rodriguez, Ben Westbeech, The Rapture, Tanner Ross, Thugfucker, Ian Pooley si multi alții.
https://www.facebook.com/victorstancovro
https://soundcloud.com/victorstancov

CHARLIE BOY a cunoscut atatea cluburi, promoteri, muzici, artisti la viata lui de DJ din garda veche din Bucuresti, incat era normal ca maturizarea lui sa fie atat de prolifica. Descoperind diverse moduri in care determina oamenii sa abandoneze discutii si drinkuri si sa se miste asa cum le dicteaza undele din monitoarele audio. Charlie apare cu o figura nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, putin techno, ceva disco dar in aceeasi nota jucausa care l-a caracterizat de la prima urcare in spatele pupitrului.
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking

Parteneri media: regielive.ro, yuppi.ro, urbo.ro, veiozaarte.ro, roevents.ro, musicaddict.ro, urban.ro, sapte seri, anyplace.ro, rol.ro, best-events.ro, musicmix.ro, deezer, mixtopia.ro, getlokal.com, bestmusic.ro, infomusic.ro, feeder.ro, orasulm.eu, sub25.ro, iconcert.ro, anyplace.ro, 1music.ro, modernism,ro, djsets.ro, amdoar18ani.ro, irealmusic.ro, trilulilu.ro, metropotam.ro, musicnights.ro, egirl.ro, tattooit.ro, urbo.ro, vinsieu.ro, yuppy.ro