Festivalul I AM THE ROCKER anunță suplimentarea biletelor pe zile precum și programul evenimentului

Andrei Ceauru • Noutăți

Festivalul I AM THE ROCKER anunță suplimentarea biletelor pe zile precum și programul evenimentului

 În urma epuizării biletelor pe zile din cadrul promoției early bird de la I AM THE ROCKER, Phoenix Entertainment vine în întâmpinarea publicului și anunță prelungirea promoției pentru încă 500 de bilete pe zi.

Astfel, în urma cererilor primite de la cumpărători, organizatorii au decis ca biletele pe zi să rămână în continuare la prețul promoțional de 125 de lei.

După epuizarea biletelor promoționale, prețul tichetelor pe zi la I AM THE ROCKER va deveni 135 lei.
I AM THE ROCKER se va desfășura în weekendul 4-5 iulie la Romexpo și va fi primul festival de rock și metal din România realizat după standarde internaționale.

În prima zi vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode și Diamonds are forever, iar în cea de-a doua zi publicul se va putea bucura de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina.