Foarte buna pentru studenti. O aplicatie care te ajuta sa-ti gasesti perechea

Sergiu Porcaras • Noutăți

Foarte buna pentru studenti. O aplicatie care te ajuta sa-ti gasesti perechea

Traim vremuri in care totul se petrece destul de repede si uneori observam ca nu prea mai avem timp sa ne ocupam si de noi insine. Problemele oricum apar indiferent de varsta pe care o ai. Asa ca mai devreme sau mai tarziu ele trebuie rezolvate.

Dar cum ramane cu noi?

Exista tot felul de modalitati prin care putem fi intr-o permanenta legatura cu cei din jurul nostru. Una ar fi retelele de socializare, iar daca mai ai si un smartphone deja totul incepe sa devina mai accesibil si mai usor.

Un lucru destul de interesant la telefoanele mobile actuale il reprezinta aplicatiile. Practic gasesti pentru orice domeniu si pentru orice pofta.

Si aici vroiam sa ajung!

Numele aplicatiei este Dallya si ea se poate descarca din Google Play Store si din Apple App Store.

Si ce face ea?

In cazul in care esti singur, aceasta aplicatie este cea mai potrivita metoda online pentru a-ti gasi perechea. Astfel tu ii spui cam ce ai dori la partenerul tau si de indata ce gaseste o potrivire in apropierea ta, Dallya iti trimite o notificare si puteti incepe sa vorbiti pe chat. Restul va depinde numai de tine!

Asa ca o poti utiliza in club sau in bar, in parc, la facultate, sau oriunde doresti si nu dureaza decat cateva secunde pentru a-ti seta profilul tau dar si pe cel al partenerului cautat.

Este, zic eu, o metoda destul de accesibila, iar in cazul in care doresti mai multe detalii poti accesa www.dallya.com.