Ideal pentru studenti. Vezi care sunt magazinele cu cele mai mari reduceri de Black Friday

Sergiu Porcaras • Noutăți

Ideal pentru studenti. Vezi care sunt magazinele cu cele mai mari reduceri de Black Friday

Chiar daca SUA este tara de origine a evenimentului de shopping ce se desfasoara in ultima vineri a lunii noiembrie, ideea de Black Friday a fost imprumutata de tarile de pe tot mapamondul.

 

Important de retinut este faptul ca anul acesta in Romania, in foarte multe magazine cum ar fi: EvoMag, eMAG, Flanco, F64 si Azerty.ro, ziua reducerilor a fost fixata cu o saptamana mai devreme, adica pe data de 22 noiembrie si nu pe 29 noiembrie, cum ar fi normal.

Iar daca te intereseaza achizitionarea unui produs cu o reducere substantiala in Vinerea Neagra romaneasca, trebuie sa fii foarte atent cand este aceasta vineri. Adica, magazinul de la care vrei sa ti-l cumperi tine Black Friday pe 22 sau pe 29.

 

Ce ne achizitionam si de unde?

Conform Dante International, mai bine de 50% dintre romanii care intentioneaza sa cumpere de Black Friday, aleg magazinele eMAG si Flanco. Bineinteles ca magazine de incredere sunt si cele mentionate mai sus, dar si altele precum Azerty.ro sau Clickshop.ro.

Accentul este pus in special pe electrocasnice, insa ca si student probabil te intereseaza oferte despre laptop-uri, ultrabook-uri, tablete, smartphone-uri, monitoare, televizoare LCD sau LED si multe alte gadget-uri care iti fac viata mai usoara si mai placuta.

De aceea, cel mai indicat e sa te informezi foarte bine cu privire la produsele pe care doresti sa le achizitionezi.

 

Cat de important este Black Friday?

Atat pentru noi cumparatorii din punct de vedere al ofertelor avantajoase de pe piata electronicelor si electrocasnicelor, cat si pentru magazine, deoarece incasarile sunt de ordinul zecilor de milioane de euro in aceste zile.

Asa ca pentru atragerea clientilor, magazinele online ofera reduceri de pana la 90% la produsele sale. Spre exemplu televizorul Smart Sharp (diagonala 98 cm, LED, Full HD) de la eMAG are o reducere de 600 de lei, sau aparatul foto Samsung NX300 (sensor de 20.3 MP, obiectiv 18-55 mm, filmare Full HD) de la Flanco, beneficiaza de o reducere de 900 de lei, iar la achizitionarea camerei clientii primesc gratuit o tableta Samsung Galaxy Tab 2.

 

Eu unul, deja mi-am propus ce o sa-mi cumpar anul acesta de Black Friday. Fii cu ochii in patru si vaneaza cele mai tari oferte la preturile cele mai avantajoase.