John Petrucci, Jordan Rudess si Mike Mangini transmit un mesaj publicului din Romania

Andrei Ceauru • Noutăți

John Petrucci, Jordan Rudess si Mike Mangini transmit un mesaj publicului din Romania

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie la Romexpo, parcarea A.

După 12 ani de așteptare, Dream Theater va recompensa publicul român cu o călătorie audio-vizuală prin toate hiturile care i-au făcut celebri, precum și melodii extraordinare din noul lor album, care a atins poziția 7 în Billboard  200 Chart, iar în Billboard List of Hard Rock Albums a atins primul loc.

Melodii Precum The Enemy Inside, care a fost nominalizată la premiile Grammy pentru Best Metal Performance sau The Mirror, Lie, The Dance of Eternity vor zgudui scena, iar geamurile clădirilor din jurul Romexpo vor trepida sub riffurile de la Shattered Fortress. 

Mesajul lui îl găsiți accesând linkul de mai jos:

http://youtu.be/aSL_Z9ei9b0

Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00. Bietele sunt disponibile la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Biletele se găsesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.

Evenimentul “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour” in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.