Lansarea campaniei TE ASTEPTAM IN LIBRARIE!

Andrei Ceauru • Noutăți

Lansarea campaniei TE ASTEPTAM IN LIBRARIE!

Ajunsa la a V-a editie, campania Editurii Herald TE ASTEPTAM IN LIBRARIE! Isi propune sa transforme lunile de vara intr-o perioada activa pentru piata de carte.

Intre 1 august – 1 noiembrie, Editura Herald  incurajeaza publicul larg sa vina In librarie, rasplateste profesionalismul librarilor si faciliteaza accesul tuturor la cultura scrisa, motivand prin concursuri, premii si reduceri atractive, o conectare cat mai stransa Intre cititor, librar si librarie. 

,,Focus pe Carte!” este sloganul editiei 2013 a campaniei TE ASTEPTAM IN LIBRARIE!,  initiata de Editura Herald In 2009 si dezvoltata, an de an, in parteneriat cu peste 90 de librarii din toata tara. Anul acesta, in obiectiv sunt cartile care ne inspira sa cream expozitii personale de amintiri.

Campania invita cititorii sa intre in librarie, sa consulte pliantul editurii si sa descopere cele mai noi titluri. Publicul beneficiaza si de 40 de titluri marcate cu o reducere de 20%, insa, cumparand orice carte de la Editura Herald cititorii participa la tombola din acest an care le poate aduce premii constand in aparate foto, rucsacuri foto, cursuri de fotografie destinate atat aparatelor DSLR, cat si mirrorless, oferite de F64, ateliere culturale marca Fundatia Calea Victoriei, vouchere cadou si premii de fidelitate constand In pachete de carti Herald.  

Mai mult, cei mai creativi dintre cititori sunt invitati sa se inscrie in CONCURSUL de fotografie cu tema ,,Focus pe Carte!”. Trimitand cel putin o fotografie care sa aiba ca subiect cartea sau lectura, cititorii au sansa, sa castige multe alte premii constand In aparate foto performante, cursuri de fotografie individuale, ateliere culturale, carti Herald si includerea celor mai bune fotografii din concurs in expozitia itineranta care va fi gazduita de librarii partenere din toata tara. Fotografiile din concurs vor fi jurizate de urmatorii fotografi profesionisti: Mircea Struteanu, Radu Spiridon, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin, Gelu Coltan.

Descoperiti librariile partenere accesand site-ul campaniei www.teasteptaminlibrarie.ro!

Asadar, iubitori de carte si frumos, va invitam sa faceti cunostinta cu o campanie extrem de atractiva si sa fiti alaturi de Editura Herald, sa punem FOCUS PE CARTE impreuna. Multumim !