Legendara trupa TOTO vine in premiera in Romania

Andrei Ceauru • Noutăți

Legendara trupa TOTO vine in premiera in Romania

După o aşteptare îndelungată, iubitorii de muzică bună vor avea în sfârşit şansa de a-i vedea pe Toto live, în concert pentru prima dată în 2015, pe 27 Iunie la Sala Palatului.

Puţine grupuri din istoria muzicii înregistrate au reuşit individual sau împreună să marcheze cultura pop aşa cum au făcut-o cei de la Toto. Hit-urile care au fermecat generaţii întregi vor transforma seara de 27 Iunie într-o experienţă unică, Toto fiind recunoscuţi pentru performanţele lor live impecabile. Cei prezenţi se vor delecta cu piese celebre precum: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Porgy” si multe altele din bogatul lor repertoriu de piese legendare.

Lucrând într-o varietate largă de proiecte, amprenta fiecărui membru al trupei poate fi ascultată pe un număr impresionant de peste 5000 de albume care însumate le-au adus vânzări de jumătate de miliard de copii in intreaga lume. De asemenea, performanţele lor nu au trecut fără să fie recunoscute de către NARAS (Naţional Academy of Recording Arts and Sciences), primind nu mai puţin de 225 de nominalizări la premiile Grammy. Ca trupa, Toto avândut 35 de milioane de albume şi chiar şi în prezent continuă să umple până la refuz stadioane şi săli de concerte în întreagă lume.

Aceştia reprezintă un simbol incontestabil al culturii pop şi sunt printre puţinele trupe care şi-au păstrat stilul original,în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se de-alungul a celor 36 de ani de carieră de o vastă baza de fani din toate generaţiile. Nu este deloc exagerat să spunem că 95% din populaţia de pe glob, a auzit cel puţin un proiect în care este implicat unul dintre membrii Toto.

Aşadar, Phoenix Entertainment va invită să participati la un show incredibil care va marca cu siguranţă istoria concertelor din ţară noastră.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro