MadSkin Studios are placerea sa anunte lansarea versiunii BETA a motorului grafic Glue Engine.

Andrei Ceauru • Noutăți

MadSkin Studios are placerea sa anunte lansarea versiunii BETA a motorului grafic Glue Engine.

Glue Engine este un motor grafic care permite utilizatorilor care detin un computer sa creeze jocuri pentru platforma Windows foarte rapid. Este foarte usor de utilizat si poate fi folosit atat de utilizatorii obisnuiti care nu au cunostinte de programare cat si de utilizatorii mai experimentati.

Jocurile care se pot creea cu acest motor grafic sunt: FPS, MMO, Racing si custom.

Glue Engine reprezinta un intreg studio intr-un singur executabil ce poate creea toate resursele necesare pentru dezvoltarea unui joc ca de exemplu: (clipuri 3D in timp real pe baza nivelelor, muzica, editor de muzica si sunete, creeaza de asemenea si resurse pentru grafica fara a mai utiliza alte aplicatii externe).

Glue Engine marcheaza inceputul unei noi ere unde utilizatorii se pot astepta la ce este mai bun de la noi.

Prin libertatea pe care o ai in Glue Engine, singura bariera care exista este limita imaginatiei. Acum oricine poate crea jocuri de calitate si sa genereze venituri.

Cu Glue Engine nu ai nevoie de cunostinte de programare. Avem deja grafica programata cu optimizare in timp real, desigur si aceasta este programabila.

Glue Engine va fi foarte usor de utilizat, grafica este deja integrata și oferim de asemenea simplitate în mecanica de creare a jocurilor. 
Nu exista calculari inutile de mapare a luminilor. Grafica este randata instant. Cu doar un simplu click, executabilul va fi creat cu toate nivele necesare jocului final.

Glue Engine are cea mai usoara interfata destinata special pentru userii care nu au mai creeat jocuri pana acum dar si pentru dezvoltatorii casual si cei profesionisti care vor sa se focuseze mai mult pe designeul jocului decat sa stea sa programeze la scena sau sa caute ore in sir meniuri peste meniuri. Butoanele principale se afla in Tools, Uneltele din tools ajuta dezvoltatorii sa creeze jocurile dorite cat mai rapid si cu o calitate ridicata.

Glue Engine va reinventa industria de dezvoltare a jocurilor.

Stati cu ochii pe noi pentru lansarea versiunii stabile a motorului graphic pentru ca acesta va avea mult mai multe facilitati.

Download BETA: http://www.gluengine.com/download/beta

TutorialeVideo: https://www.youtube.com/watch?v=ALEbao5Ieqc&list=PLS8aKnKmLA0tB88waI4zsxI2KZGUdcjJs

Documentatie: http://www.gluengine.com/documentation

Facilitati: http://www.gluengine.com/features