McDonald’s îți face cinste de Ziua Micului Dejun

Andrei Ceauru • Noutăți

McDonald’s îți face cinste de Ziua Micului Dejun

Luni, 12 octombrie 2015, este Ziua Micului Dejun la McDonald’s! Vestitul Cheese McMuffin cu Ou și cafeaua aburindă, 100% Arabica, vor fi oferite din partea casei tuturor clienților care vizitează restaurantele McDonald’s până la ora 10:00.

McDonald’s pune ”bun” în bună dimineața cu un mic dejun preparat ca acasă, din cele mai proaspete ingrediente: ouă, bacon, toast, unt, cafea din boabe atent selecționate. Ouăle folosite în prepararea micului dejun sunt verificate și ambalate în maximum 24 de ore de la producere.

Special pentru diminețile grăbite, în care suntem tentați să sărim peste masă, McDonald’s a gândit un meniu complet și delicios, pentru prepararea căruia folosește ingrediente ce provin de la furnizori de încredere, precum Albalact, Angst, Titan, Râureni și Toneli Holding,

Și pentru că McDonald’s este cel mai mare fan al micului dejun, este primul lanț de restaurante din România care își încurajează consumatorii să înceapă dimineața cu un mic dejun consistent, care să ofere energie suficientă pentru o zi plină.

Despre McDonald’s România

În anul 2015 McDonald’s România aniversează 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieței restaurantelor din țară cu 67 de restaurante în 21 de orașe și 150.000 de clienți care îi trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4000 de angajați și a investit peste 700 de milioane de lei în România. În anul 2014, McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewitt.

Pentru mai multe informații vizitaţi: www.mcdonalds.ro şi www.facebook.com/McDonalds.ro.