Numarul 1 mondial din nou la DanceMasters

Andrei Ceauru • Noutăți

Numarul 1 mondial din nou la DanceMasters Perechea latino numărul 1 mondial, Armen Tsaturyan și Svetlana Gudyno, din nou pe ringul DanceMasters.

Cel puțin 12 perechi din top 50 mondial se vor lupta pentru podium, atât la dansurile standard cât și la dansurile latino.

Perechea latino Numărul 1 mondial în finala din 2014 de la București


Peste 3000 de pantofi de dans cu tălpile lor moi vor fi conduși cu măiestrie pe parchetul competițiilor. Peste 1500 de rochii vor foșni, vor străluci, se vor foi în ritmuri latino și în ritmurile clasice (vals, tango, foxtrot, quick step). Pietre, strasuri, accesorii nebunești: pene, fulgi, paiete, lac... o feerie de energie proaspătă, atât de benefică pentru un început de primăvară, încât nu ar trebui să lipsească niciun pasionat de dans, de spectacol rafinat. DanceMasters atrage la București, în Sala Polivalentă, topul dansului mondial. Explozie de tinerețe, talent șlefuit prin muncă, rezultatul a mii de ore de antrenament, pasiune, bucurie.

Galele, și Sâmbătă 11 și Duminică 12 martie, încep la orele 19.00. Publicul va fi invitat să danseze pe parchetul DanceMasters. Este chiar și o competiție adresată publicului: trofeul "Titus Munteanu", cu doar un dans: vals lent...

Pregătiți-vă pantofii de dans și amestecați-vă printre campioni, lăsați-vă conduși de muzică.

Bilete prin Eventim; cele mai bune locuri sunt la mesele VIP din jurul ringului.

Primăvara începe cu DanceMasters. Vino și tu!

Finala rumba 2016


Finala Juvenile 2016


Finala Cha Cha Cha 2016


Finala Vals Vienez 2014


Pentru informații, ne găsiți la: http://dancemasters.ro/, www.facebook.com/dancemasters.ro, pr@dancemasters.ro sau 0725 572 035