OPEN DOORS Vodafone Shared Services Romania

Andrei Ceauru • Noutăți

OPEN DOORS Vodafone Shared Services Romania

Iti doresti un job in care sa comunici, sa asculti si sa ajuti, punandu-ti in valoare abilitatile lingvistice? Esti interesat sa te dezvolti si sa inveti mereu, sustinut de dinamica domeniului de telecomunicatii?

Daca vorbesti fluent limba italiana si esti interesat de un rol in Customer Operations te invitam miercuri, 20 mai, intre orele 10:00 – 13:00 la evenimentul Open Doors Day organizat de Vodafone Shared Services Romania, in cea mai noua locatie a sa din Bucuresti.

Ce vom face impreuna la Open Doors Day?

•    Vei afla mai multe despre Vodafone Shared Services Romania

•    Iti vom prezenta oportunitatile de cariera si dezvoltare

•    Ne vom cunoaste mai bine prin activitati interactive  

O cariera in Vodafone Shared Services te va antrena in comunicare si, in acelasi timp, te va ajuta sa intelegi asteptarile si nevoile clientilor Vodafone. Vei avea o perspectiva internationala si, tot de aici,  ţi se pot deschide, in timp, oportunitati de dezvoltare catre alte arii din organizatie, care sa se potriveasca cu aspiratiile si preferintele tale.

In echipa noastra vei interactiona cu clienti interni si externi, vei rezolva solicitari si vei ajuta la oferirea unei experiente excelente pentru fiecare client Vodafone. Vom cauta impreuna soluţii pentru ca tu sa fii cel mai bun.

Inscrie-te aici pentru a participa http://buzzjob.ro/open-doors-vodafone