Pe la ce cantine mai mananca studentii?

Sergiu Porcaras • Noutăți

Pe la ce cantine mai mananca studentii?

Daca esti student in anul I si nu prea cunosti mersul lucrurilor prin Bucuresti, trebuie sa stii ca exista cateva cantine care te-ar putea scuti macar o data pe zi de mancarurile de tip junk food.

Iar daca este deja miercuri sau joi, iar mancarea de la mama e pe terminate, cantine precum Moxa, Mihail Kogalniceanu sau SNSPA sunt cu atat mai bine venite.

Preturile nu sunt deloc mari, pentru ca pe o portie de cartofi prajiti sau piure ajungi sa dai 2 lei, pentru un piept de pui 4 lei, o tocanita de cartofi tot 4 lei, o ciorba 3 lei si intre 2 si 4 lei ajunge sa coste un desert.

 

Bineinteles ca preturie variaza de la o catina la alta, insa nu cu mult. Iar printre cele mai cautate sunt:

Moxa - Cantina Academiei de Studii Economice, Bulevardul Mihail Moxa nr 11, doar pentru studentii de la ASE.

Mihail Kogalniceanu – De langa Facultatea de Drept si apartine Universitatii Bucuresti. Aici poti manca fie ca esti student fie ca nu esti, pentru ca nu-ti cere o legitimatie.

SNSPA -  Aflata pe strada Povernei 6-8, are o capacitate de 50 de persoane, insa mancarea este OK, iar preturile destul de mici.

Leu – Aici sunt doua cantine, una in corpul A si una in spatele complexului

Politehnica – Are si ea doua cantine, una situata in Rectorat la ultimul etaj, iar a doua la Facultatea de Automatica. Din pacate mancarea nu este prea variata, destul de putina si este mereu coada.

Agronomie -  Se afla la etajul 1 al clubului Calypso din campus si ofera un spatiu suficient pentru toti studentii.

Tei – Aflata pe strada Oltetului nr.30 este deschisa de luni pana vineri intre orele 12:30 si 21:30, iar mancarea este ieftina si foarte buna la gust.

 

Poate ca nu are acelasi gust ca la mama acasa, insa un pranz de mancare gatita este cat se poate de indicat, mai ales cand fast food-urile au inceput sa invadeze absolut orice coltisor din acest oras.