Prietenul care te ajută să te organizezi și să te informezi: Noul Chromebook de la HP

Andrei Ceauru • Noutăți

Prietenul care te ajută să te organizezi și să te informezi: Noul Chromebook de la HP

Ești mereu pe fugă și ai în minte zeci de lucruri de rezolvat. Nu te descurci fără internet, trebuie să răspunzi şi la e-mailuri, să vorbești şi pe chat sau să stai la pândă pentru reducerile la pantofii preferați. Ai nevoie de un device mult mai practic decât smartphone-ul sau laptopul personal. În plus, trebuie să ai totul organizat, rapid, ușor de share-uit. Și, toate acestea, cât mai repede.

HP Chromebook este fix ceea ce îți trebuie: laptopul Google care permite acces rapid, simplu şi securizat la toate activitățile online şi la documentele organizate în Google Cloud şi care are un preț foarte accesibil, fiind potrivit pentru toată familia.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive gratuit în primii doi ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toată muzica din Google Play Music.

Device-ul este extrem de subțire și de ușor – cântărește doar 1.28 kg, se deschide în numai 10 secunde, este ultra-portabil și util oriunde ai nevoie, având în acelasi timp un design elegant și o baterie care te ține peste 8 ore și funcționează extrem de simplu. Ba mai mult, poți edita documente sau e-mailuri chiar și când nu ai conexiune la internet. HP Chromebook este dotat cu un ecran cu diagonala de 11,6 inci HD si este ideal pentru urmărit seriale, videoclipuri sau pentru accesarea rețelelor de socializare.

Părinții tăi îl pot folosi pentru a sta la povești cu tine. Prietenii ți-l vor cere ca să-și încarce pozele pe intenet. Toată lumea va dori să-ți împrumute Chromebook-ul pentru că este extrem de simplu de folosit și de rapid.

Te scutește de grija instalării unui sistem de operare, de update-uri sau de antivirus. Totul se face automat și nu ești asaltată de tot felul de notificări. Ai totul de-a gata și orice aplicație e mult mai simplu de folosit.

Poți să asculți muzică, să printezi, să vezi filme, să editezi fotografii sau videoclipuri cu nelimitate aplicații. Ai un infinit de posibilități și totul se face mult mai simplu. E cel mai practic și rapid device pentru toate nevoile tale, la un preț foarte accesibil. Un adevărat camarad de nădejde pentru geanta ta.

HP Chromebook este disponibil exclusiv în magazinele Orange și pe orange.ro şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 încheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.