Primavara buna se cunoaste dupa BuzzCampul la care ai participat!

Andrei Ceauru • Noutăți

Primavara buna se cunoaste dupa BuzzCampul la care ai participat!

Pentru cei care cred că nu mai avem modele demne de urmat în România, pentru toți cei care sunt sceptici cu privire la tânăra generație, le spunem: căutați și credeți mai mult! O spunem noi, echipa Inspire Group și o spun în cor cei peste 1900 de studenți, speakeri, traneri și reprezentanți ai celor mai mari companii, prezenți la evenimentul BuzzCamp, în București, Timișoara și Cluj, în perioada 31 Martie – 10 Aprilie. Cu acest gând ne pregătim pentru următoarele evenimente: Constanta (Hotel Ibis, 6 mai) si Sibiu (Hotel Continental Forum, 8 mai)

Cum a preferat generația BuzzCamp 2014 să își ia porția de modele de viață? Dimineața la prima oră, cu cafea sau ceai. Timp de 5 zile consecutive, sala arhiplină a Hotelului Marshal Gardan din București a fost gazda unor discursuri inspiraționale și motivaționale din partea unor oameni de renume în domeniile lor de activitate: Cornel Ilie, Virgil Ianțu, Radu Iacoban, Bogdan Cristescu, Maria Buză, Ioana Mucenic, Sabina Brânduse, Dan Chișu, Radu Gabriel, Dana Petcu, Mihai Gongu, Octavian Belu, Per Markussen, Cori Gramescu, Raluca Babaligea, George Ivașcu, Grigore Leșe, Radu Robu si Adrian Hoarcă.

Conferința a continuat în Timișoara pe 8 Aprilie și în Cluj pe 10 Aprilie cu speakeri precum: Anca Suditu, Marius Simion, Nicu Zegheanu,  Ovidiu Oltean, Simona Baciu și Victor Gavronschi.

Ce am aflat? Dacă ar fi să detaliem toată euforia de idei, probabil am scoate un best seller. Ca să spicuim un pic, am învățat, printre altele, că : succesul presupune determinare, constanță și multă muncă (mulțumim Cori Gramescu), că viața trebuie trăită în prezent (mulțumim Per Markussen) și că, pentru a te cunoaște, uneori trebuie mai întâi să te risipești, să te risipești în muncă și apoi să te regăsești (mulțumim Grigore Leșe). 

Ce am învățat să facem? După-amiezile și pauzele în București au fost rezervate workshopurilor de orientare în carieră și fotoliilor de consiliere găzduite de companii precum P&G, eJobs, PwC, Orange, SIVECO, Raiffeisen, Grawe, Your Way, Dynamic Human Resources, Mercedes-Benz, Telus, Genpact, Accenture, Decathlon, HR Express. În Timișoara și Cluj ne-au fost alaturi Accenture, cu noul sediu deschis în Timișoara, Price Waterhouse Coopers, Tenaris, BeeNear și Genpact.

Studenții au învățat despre competențe și abilități cheie la angajare, despre cum ne putem pregăti pașii pentru o carieră de succes și cum să ne dezvoltăm dincolo de muncă și obligațiile zilnice.   

Recapitulare. Discursuri care îți furnică pielea, workshopuri practice, spații informale de interacțiune cu companiile, zâmbete ... multe zâmbete până la urechi și o companie de milioane! Pentru persoanele care preferă imaginile, vă invităm să răsfoiți albumele noastre foto: BuzzCamp

Și nu uitați. Caravana BuzzCamp de abia s-a pus în mișcare. Ne vedem cu forțe proaspete în Constanța pe 6 mai (înscriere aici) și în Sibiu pe 8 mai(înscriere aici)!